lördag, maj 01, 2010

Jag går runt här hemma och drar foten efter mig och känner mig uttråkad och trött. Foten är svullen, skinnet är spänt och allt ömmar. Men jag har ju själv att skylla så jag ska inte klaga. Har fått lite tvätt undanstökad iallafall.

Vi skulle ha varit till en kompis till Kalle på middag igår men Nemo blev sjuk så vi fick ställa in det tyvärr. Han blev lite febrig och andades tungt och pipigt sa Kalle som var hemma med honom. På dagen när vi var i stan var han bättre, inte alls snorig men hade lite hosta i bilen till Malmö. Idag är han dock bättre igen, bara en envis hosta som kunde lindras med hostmedicin. Hoppas han är frisk nästa vecka så man kan gå på lite aktiviteter.

Kalle är hos en kompis men när han kommer hem ska vi grilla och ikväll hoppas jag på att vi ska se Zombie Strippers. Jag gillar zombies och Kalle strippor så äntligen har vi hittat en film som faller båda i smaken. Sen är det ju final i Körslaget ikväll, hejja Team Moraeus!

Kul att ni tyckte tatueringen blev fin, jag är så nöjd! Jag ska berätta i ett annat inlägg om varför jag ville ha just det motivet. Jag hoppas Nemo kommer känna sig hedrad när han fattar vilken enorm smärta jag gått igenom för att hedra honom. Synd att nästa barn inte kommer få en tatuering på andra foten till sin ära som var idén från början..

1 kommentar:

MiaMaria sa...

Jobbigt om du hade fått tre barn om du hade gjort de två första tattueringarna på fötterna =)