lördag, maj 08, 2010

Det har varit en mycket bra lördag trots, förkylning, hosta och borttappad smak. Vid lunchtid åkte jag, Kalle, Nemo och Kalles kompis Niklas till Tirups örtagård där jag köpte lupiner, löjtnantshjärtan och två nya pelargoner. En unik pelargon, Friesdorf, som är intensivt röd med fint bladverk och så en rosenpelargon, Rosebud Tina, med rött, vitt och rosa i kronbladen. Jag har aldrig sett just en sån rosenpelargon innan så det ska bli kul att se när blomman slår ut ordentligt.


Vi tog en fika ute i trädgården. det var rätt kallt och ruggigt men mysigt ändå. Jag var duktig och tog det som passade bäst även om det blev lite fusk. Tog en Rocky Road av mörk choklad med nötter och marshmellows.



Efter fikan körde vi vidare till Malmö och Jägersro för att gå på tatueringsmässan. Det var jättekul och det fanns faktiskt en massa saker att köpa och som man kände man kunde unna sig eftersom vi inte betalat typ 300 spänn i inträde. Kalle köpte en snygg t-shirt med Sadie-the bearded lady, Nemo köpte en hårdrocksnapp och jag köpte ett spel. Det är ett trailer trash-spel där man ska samla rosa plastflamingos och vara så mycket white trash i en trailer park som det bara går typ. Jag och Kalle ska spela det ikväll. Jag valde mellan det och ett spel där man är zombies och den som infekterar flest människor vinner och jag ville egentligen ha det mest men jag vill ju gärna ha någon att spela det med och Kalle gillar inte zombies så mycket.

Nu är vi hemma efter en jätterolig dag. Imorgon skulle vi ha nytto-dag och klippt gräs och putsat fönster men eftersom det verkar bli november-väder så blir det ingen fönsterputsning iallafall. Vägning och mätning imorgon också och jag hoppas såklart på minus. Jag börjar känna att kroppen är lättare och att kläderna sitter mycket bättre. Underbart!

1 kommentar:

Kalle sa...

Super kul spel!