måndag, maj 31, 2010

Jag är så sjukt trött! Helgen bjöd på alldeles för lite sömn så jag känner mig halvt död idag. Och ute är det grått och regnigt, det blir nog ingen sommar. Det är så tråkigt för nu kan jag inte vara ute med Nemo utan vi får hålla oss inne. Jag som tänkte gå till lekplatsen idag men kul att krypa runt där i regnet.. Nej nu måste det bli bättre snart!

Igår tog jag och Kalle en tur till Nova Lund och han köpte en ny kostym, skjorta och slips. Jättesnygg. Men Kalle är lustig. Han fick för sig att byxor behövde han inga, men jag tyckte att eftersom det var paketpris nu inför studenten så en hel kostym kostade lika mycket som bara kavajen så kunde han ju ta ett par byxor så han har ett par ändå. Njaaaa, han hade ju redan ett par som han kunde ha på typ begravningar och då menar han att han kunde ha de gamla kostymbyxorna som är grå. Snygg kombo. Tillslut fick jag honom att fatta att det var bäst att ta ett ar byxor ändå men jag tror han inte pallade prova och därför försökte slingra sig.

Jag köpte ett par sandaler på Indiska och hårfärg. Jag hittade inte "mitt" märke som jag färgar i en mörkt chokladbrun färg så jag ska testa ett nytt med nyansen djup guldbrun. Innan körde jag alltid på MOODs mörkbrun men den känns så platt och lite för mörk. Någon förändring vill jag ju ha även om jag blivit mainstream och tråkig.



Nemo köpte en jättefin skjorta på HM som han ska ha på bröllopet tillsammans med kostymen han fick i julklapp, han kommer bli en riktig snygging!

Jag hoppas Nemo blir trött snart och vill sova lite för då ska jag nog joina honom, eller iallafall mysa i soffan.

Inga kommentarer: