måndag, maj 10, 2010

Mamma ringde idag och jag insåg att det inte är lång tid kvar tills vi ska åka till Kättbo. 2 juni ska vi åka tåg från Lund till Mora och det ska bli intressant att se hur det kommer gå. 5 juni ska vi på bröllop i Kättbo Kapell och jag funderar på vad jag ska ha på mig. Jag har massa snygga klänningar så jag behöver inte köpa något nytt. Frågan är bara vad jag ska välja?

1. Malungsdräkt - Det kan vara kul att ha dräkt för en gångs skull och på ett riktigt dalabröllop skulle det ju passa ypperligt. Jag vet dock inte om den passar och så kanske jag skulle känna mig way to präktig.

2. Den långa, gröna klänningen jag hade på Ninni och Mikaels bröllop - Den passar fast jag väger 7-8 kilo mer nu än när jag hade den och jag tycker den är underbart vacker.

3. Min klänning/tunika från HM's Garden Collection - Fantastisk snygg men jag vill nog använda den innan på andra tillställningar och då känns det trist att ha den igen på bröllopet.

Vilken hade ni valt?

11 kommentarer:

Anonym sa...

1) den grönna klänning är super fin!
2) Ursäkta min okunnighet... men, kan man inte flygga till Mora eller nån flyggplats i närheten? eller är det kanske dyrt...
Jag vet inte...
Kram.
Mercan.

Jenny Shima sa...

Jag röstar på dräkt eftersom det är ett riktigt dalabröllop. Traditionella kläder är kul, jag hade min röda sari när jag var på indiskt bröllop för några år sedan.
De andra klänningarna är också fina :).

Anonym sa...

Den gröna, gör dig rätvis, otroligt vacker.
Kram Mimsan

MiaMaria sa...

Jag gillar daladräkten!! Sen den gröna och den mönstrade tror jag inte alls skulle passa, det är nog bättre att du ger den till mig :)

Mirja sa...

den gröna är fantastisk! :)

LolitaRegina sa...

Det vore ju superdupercoolt om du hade dräkten! :)

Anonym sa...

Den gröna skulle jag ta! Om jag visste att det var fler som hade folkdräkt skulle jag kanske ta den. Det är inte så kul att vara ensam om att ha dräkt (tycker jag).

äppelblomman sa...

Alla är verkligen jättefina! Men jag lägger nog min röst på den gröna för då framhöver du de snygga tatueringarna bättre!!

Du har något att hämta på min blogg!!
Kram k

Linnéa sa...

Mercan: mellan december och april kan man flyga mellan ängelholm och mora men om jag ska flyga nu får jag flyga till stockholm och sen byta där och sen flyga till borlänge för att sen ta mig därifrån till mora.

tack för era synpunkter allihop. :)

Mirijam sa...

Dräkten om den passar eller den gröna!

Desperate Housewives - fanblogg sa...

Klänningen från H&m är helt otrolig! synd bara att den tog slut så fort annars hade den hängt i min garderob!