torsdag, maj 20, 2010

Idag har det varit riktig sommar, äntligen! Som mest var det 27-28 grader i skuggan och det har variot helt underbart! På förmiddagen var jag och Nemo på babyrytmik och på vägen hem höll vi på att svettas ihjäl. När vi kom hem slängde vi på oss sommarkläder och sen har vi varit ute resten av dagen och gick inte in förrän vid sju. Vi har städat till kaninerna, satt ut några pelargoner, gjort klart drivbänkarna och planterat sallad, sockerärtor och squash och börjar ta bort ogräs och sopa undan grus och skit från kullerstenarna på framsidan.

Nemo har knappt sovit nåt idag men har hållt sig på hyfsat bra humör förutom några gråtattacker då och då. Jag hoppas verkligen tänderna kommer snart för det är skitjobbigt när det är så här, och synd om honom som har ont.
Kalle åt pizza med Jörgen idag så nu sitter jag och hetsäter en slags tacotallrik med tio dagar gammal gräddfil. Jag var så hungrig så jag höll på att avlida.

Imorgon ska jag och Nemo till Malmö och shoppa lite med Maggi coh Alba. Nemo behöver shorts och jag behöver hårfärg. På kvällen ska vi möta upp tjejerna på Möllan där Ola och Kalle kommer och hämtar sina barn medan vi mammor ska sitta kvar och äta middag på Nyhavn och dricka en massa vin. Fatta så länge sen jag gjorde något sånt, jag minns inte ens när det var!


Några av girlsen

Inga kommentarer: