onsdag, maj 26, 2010

Idag efter simningen så åkte jag och Nemo till en gammal arbetskamrat till mig som har en son som är 2 månader yngre än Nemo. Vi har inte setts sen vi jobbade ihop 2003 så det var ett tag sen. Vi hade bestämt att vi skulle gå en promenad först så Nemo fick sova eftersom han är så trött efter att ha badat. Men tror ni Nemo skulle sova efter att han fått syn på Jenny och Oliver? Absolut inte. Envis-grisen blev skitarg när jag försökte lägga honom så tillslut gav jag upp. Väl hemma hos Jenny var han helt speedad men på bra humör så länge han fick vara på golvet och fara runt. Och jag önskar verkligen jag haft kameran med mig för helt plötsligt så pussar Nemo Oliver mitt på munnen! Så jävla gulligt. Sen pussade han honom hela tiden på både munnen och pannan. Men jag förstår honom, Oliver var väldigt söt.

Väl hemma igen sov Nemo och jag tog tag i lite städning och sen har vi varit i lekparken, lagat mat och nu sover Nemo. Jag har vattnat mina grödor i drivbänken och alla olika sallader har kommit upp och jag såg lite av sockerärtorna. Det är bara squashen som inte syns till än. Nu ska jag kolla runt på lite bloggar en stund innan det är dags för Greys Anatomy.

Förresten, ni som såg DH igår, hur sjukt spännande är det inte nu???

Min vackra löjtnantshjärtan

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det är helt galet spännande!!! Sån bra serie händer alltid massa saker! Undra hur det kommer gå i nästa avsnitt?! Vi kanske ska se det ihopa:)?! /Marike

Jennyshima sa...

Både Oliver och jag hade jättetrevligt :).

Linnéa sa...

Marike: men jag kommer ju inte förrän på onsdagen! det är ju om vi ser det ihopa en annan dag men kan man hålla sig??????

Jennyshima: tack detsamma. :)

äppelblomman sa...

Fan jag missade DH igår:-( Kanske kan man kolla det på nätet? Hoppas!!!
Kram

Anonym sa...

AAaaa men åååj så matt jag blir på mig själv!!! SEX år säger jag bara SEX år och jag har blivit förstörd:)

Anonym sa...

Just det ja, sitt namn kanske vore bra att skriva:) /Marike