fredag, maj 14, 2010

Oj, 73 stycken som varit inne och läst men ingen som skrivit vad de har hittat på idag. Antingen är det 73 stackare som inte har något liv eller så är det 73 stycken lite lata personer.

Jag har ett litet busfrö på golvet här som sitter och slår på elementet och försöker sno alla tidningar som ligger på bänken. Än så länge rycker han inte i gardinerna vilket är favoriten annars trots att han har sjukttioelva leksaker som rör sig och gör ljud.

Själv är jag inne på mitt andra glas rödvin och har förberett kvällens grillmiddag. Kycklingfilé med carribean rub och aubergine- och fetaostburgare med tomat. Kalle klipper gräset och ska sen sätta igång grillen. Tyvärr fick de ingen fisk idag vilket jag hade hoppats på eftersom det inte finns något godare än färsk fisk.

Ikväll ska vi se en gammal favoritfilm som Kalle inte har sett än. Detroit Rock City handlar om fyra killar som ska åka på road trip för att se sitt favoritband Kiss. En film jag älskar för att:
1. Min ungdomskärlek Edward Furlong är med.
2. Producerad av bl a Gene Simmons och det spelas an massa bra musik.



Imorgon ska det bli regn och det ser vi fram emot! När kommer våren???

2 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Vi var på Toys r us och lite andra affärer och efter det var vi helt slut :). Vi undrar också var våren är.

Anonym sa...

okej... igår jobbade jag 8 - 18 på ungdomsavdelningen och alla va lite jobbiga och krävande och ville att jag skulle fixa allt "nu nu nu" du vet... Kl. 18 var jag helt slut men jag hade en träff med massor med kvinnor från olika länder som jag inte ville missa, och ja, jag gick ditt åt en massa goda saker, drack en helt del och blev ännu tröttare och gick hem först av alla :-) men det var trevligt... och ja, hemma tittade MAnuela på sådana hemska filmer som du gillar... ja, det var min fredag...
Mercedes.