tisdag, november 10, 2009

Nä då Ninni, jag har inte glömt! Här kommer mina störningsmoment för idag:

  • När viktiga program som tex Desperate Housewives blir inställda för att det ska visas någon löjlig hockey- eller fotbollsmatch! Speciellt om man inte visste om det och sen bänkar sig framför tv'n med té och en filt och så är det sport!
  • Jag stör mig på folk som säger att man inte blir mätt på vegetarisk mat. Det är bland det dummaste jag hört. Om man räknar makaroner med ketchup som vegetarisk mat så kanske det inte är så mättande, men en "riktig" veg-måltid är minst lika bra.
  • Jag stör mig på programmet Ensam mamma söker. Jag har aldrig sett det, bara reklamsnuttarna de visar men sen får man ju läsa i tidningen om mammorna och så visar de alltid upp "vinterns underklädesmode". Om man är i den formen så man kan visa underkläder i tidningar så kan man väl hitta en kille på egen hand. Nej, gör en såpa med ensamma white trash-mammor som är blekfeta och har flottigt hår. Det skulle jag titta på.

Vad har ni?

2 kommentarer:

MiaMaria sa...

Jag stör mig på folk som kör sakta på motorvägen.

Och något av det värsta jag vet e de idioterna som åker ut till skogen och dumpar sopsäckar med skit. Så jäkla onödigt, varför inte bara köra till tippen?
Så jag stör mig på dem som förvandlar min mysiga skogspromenad till irritation.

Sofia sa...

Jag vet inte om denna har varit med innan, men ett irritationsmoment för mig just nu är folk som har bilder på sitt barn (eller djur för den delen) som presentationsbild på Facebook. Hur söt och underbar bebisen/ syskonskaran/ guldhamstern än är så är det ju faktiskt inte den jag är vän med?