onsdag, november 11, 2009

Jag har varit sjukt effektiv denna morgonen. Gick upp 7.30 med min glada bebis och han fick frukost samtidigt som vi kollade på The Voice en stund. När han somnat så kastade jag mig upp och passade på att städa så nu är det rent och fint här hemma. Jag brukar städa på torsdagar annars men imorgon ska jag både ta cellprov och svinvaccinet så då slipper jag stressa.

Idag är en sån dag som man inte vill sätta sin fot utomhus. Det är riktigt grått och det är sånt där regn som inte syns, som om luften är blöt. Det är riktigt ruggigt. Hur länge ska vädret vara så här? Det var fint i lördags men annars har det varit grått och regn i hundra år.

Jag är så glad för att vi äntligen hittat de som ska byta vårt värmesystem! Förra vintern snålade vi som fan med elen och det blev ändå dyrt och vi frös som fan. Det är så satans jävla dyrt att värma upp ett stenhus med elelement, speciellt när det är en länga och luften inte går runt. Men denna vintern kan vi ju inte snåla med värmen då vi har en bebis så det ska bli underbart att slippa ha ångest för att kasta ut en förmögenhet till Eon. Det ska jag kolla upp också, så vi kan byta elbolag. Eon är skitdyrt.

Nu ska jag gå ner till min lilla bebis som vaknat och sitter och tittar på tv-shop.

1 kommentar:

Lina sa...

Sv: 1 vitlöksklyfta + en nya salt + en chilifrukt som hackas fint och röres samman.

1-2 avokadors som tärnas och sen blandas med chiligojset :) Klart!