måndag, november 23, 2009

Jag och Nemo åkte ju till min farmor i torsdags för att sova där. Det var helt galet här hemma, värre än något jag varit med om. Så det var skönt att komma till farmor och bli ompysslad. Jag och Nemo delade säng och han sov jättebra. I fredags åkte vi in till Malmö för att göra några ärenden och sen åkte vi hem till Mirijam och hälsade på. Hennes hund Alfie är världens gladaste och blev överlycklig när han fick lukta på en bebis. Kalle kom och hämtade Nemo och sen drack vi lite vin och åt mat från ungkarlsgrillen. Det känns lite sjukt att vara i min och Kalles gamla lägenhet men Mirijam har gjort om så mycket så den ser inte alls ut som när vi bodde där, tack och lov. Det är så lustigt hur gamla vanor sitter i. Spolknappen till toaletten hakade alltid upp sig så man fick dunka till väggen bredvid och det går fortfarande på automatik.

Klockan 20 befann vi oss på Baltiska Hallen för att titta på Lars Winnerbäck och vilken underbar konsert det var! Jag älskar Lasses röst, musik, texter, ALLT! Många favoriter spelades men ett par som jag verkligen önskade han spelat var tyvärr inte med. Men det var sjukt bra ändå, det ända som drog ner det lite var två äckliga par framför mig som stod och höll om varann sådär med tjejen framför killen och så vaggade de till musiken och tittade på varann och kysstes. Barf! Men äckligast är när de stryker varann över ryggen och sen måste ha handen kupad över den andras röv.

Jag var hemma vid tolv på natten till bombnedslagshuset och allt var tack och lov klart! Lördagen gick åt till att städa toaletten, tvättstugan och köket inna vi begav oss till Trelleborg på kalas och igår städade jag resten innan det var dags att möta upp gänget för bowling och julbord på Big Bowl. Jag hade skitkul, bowlingen gick bra och maten var så jävla god!

Idag har jag och Nemo njutit av att mysa i soffan, han tog ett bad och sen har vi tagit en lång promenad. Det är en skön värme i huset nu och jämnvarmt. Det kommer bli en mycket trevligare upplevelse att bo här denna vintern än förra. Imorgon har vi inga planer och kommer ta det lugnt hemma. Stackars Nemo är nog väldigt trött efter att ha flängt runt i nästan en vecka för han somnade med Kalle i soffan och sov bort nästan hela kvällen och han vaknade för lite mat men somnade nästan direkt igen.

Nu ska jag läsa ikapp mig i lite bloggar och dricka té!

Inga kommentarer: