torsdag, november 26, 2009

Pappan i familjen var bara hem och vände innan han gav sig ut på nya äventyr. Han ska med jobbet och äta och köra go-cart. Jag och Nemo ska ha myskväll, han vilar upp sig i sängen nu. Vi kanske ser en film om det inte är något bra på tv.

Imorgon är det fredag igen och i helgen ska vi adventspynta och gå på julskyltning. Synd att det är så grått och trist utanför fönstren. Vitt och klart vill jag ha det!



Vad önskar ni er i julklapp förresten? Jag har önskat mig ett par vinterfodrade gummistövlar av Kalle och så vill jag ha en jättefin lampa från Indiska så jag ska önska mig den eller ett presentkort så jag kan köpa den av någon. En sån där grej att slipa knivar med skulle jag också vilja ha.

2 kommentarer:

äppelblomman sa...

Jag vet inte vad jag önskar mej... Fyller ju snart 30 med;-) Jag har då sagt till mina nära och kära att jag bara önskat mej saker till mej själv så som spa behanlingar och sånt jag kan lyxa med till mej själv!! Så jag tror jag även ska önska mej det i julklapp!!
Eller en ny barnvagn?? Tråkigt... Men ett måste!!
Kram

Mirja sa...

äntligen har jag kommit på vad jag önskar mig i julklapp av Niklas, en lattehållare till vagnen! hihi. :) eller en ring där det står Silas på :)