söndag, november 15, 2009

Idag har Kalle tömt vinden helt själv. Jag hjälpte till pyttelite i början men sen vaknade Nemo och jag har lekt med honom hela dagen. Kalle är så himla duktig tycker jag. Ibland kan han vara lite svårstartad och får inte riktigt tummen ur, men när han väl fått det är han riktigt effektiv och väldigt duktig. Jag tyckte han var så duktig och snäll så jag lagade två lunchlådor till honom plus gjorde två frukostsmörgåsar tills imorgon som han ska ha med till jobbet.

Jag skulle gå en promenad idag och tänkte att jag då kunde gå till Konsum och köpa smör eftersom det var slut och när jag kommer ut på gården får jag en smärre chock. Jag möter grannarnas katt som varit borta sen i juni! Jag blev så förvånad och var inte hundra på att det var han eftersom han varit borta så länge så jag tog ett foto på honom med mobilen och gick till grannarna. Det var bara flickorna hemma så jag visade fotot och jag såg direkt på deras chockade miner att det stämde att det var deras katt. Vi gick tillbaks till mig men då var han borta. Vi letade en stund men sen var jag tvungen att gå men de letade vidare. När jag kom tillbaks så mötte jag Nina och Erik när de var ute och letade. De hade inte sett katten igen men Nina gick in för att hämta en burk kattmat som jag kunde locka honom med ifall jag skulle se honom under dagtid och när hon är inne så kommer katten. Jag ropade på Nina och hon och barnen kom utspringade och så glad katten blev! Han sprang fram till dem och de blev så glada och jag fick nästan en tår i ögat. För att ha varit borta i flera månader var katten väldigt välgödd och fin i pälsen så han har antagligen varit hemma hos någon och både jag och Nina hade samma misstankar om vilka. De grannarna mittemot mig och Kalle som jag skrev om förut som är störda är sånna där crazy catpeople och det vore inte alls konstigt om de haft honom inne hos sig.

Imorgon ska jag och Nemo mysa hemma och jag ska plocka undan lite grejer i tvättstugan eftersom det är där hantverkarna ska börja greja på tisdag. Vi ska nog passa på att ta lite sovmorgon också för sen måste vi upp och iväg tidigt resten av veckan.

Bjuder på ett par till mobilbilder också.


Söta kanin-Nemo * Min duktiga sittande bebis

Inga kommentarer: