torsdag, november 05, 2009

Senaste dagarna har Nemo blivit jätteduktig på att ta saker och hålla dem. Han blir superglad när han får se sin Mumin-skallra och mus-skallra och vill väldigt gärna trycka in dom i munnen. Idag fick han ett paket med posten och det innehöll bland annat en prasselbok som han genast blev mycket förtjust i.

Idag rullade han även från mage till rygg i sängen som ett riktigt proffs och från rygg till mage har han rullat ett par gånger i soffan.

Utvecklingen går verkligen superfort och det är underbart att få vara med Nemo hela dagarna och se varje steg han tar. Han är superstark i benen och vill jättegärna stå upp hela tiden och häromkvällen satt han helt själv på mina ben. Som en hösäck då men iallafall. Mycket duktigt.

Han pratar och skrattar jättemycket och för ett par veckor sen lärde han sig helt plötsligt att amma utan amningsnappen, helt av sig själv. När vi provat innan har han inte fattat utan blivit skitförbannad men nu så högg han tag och sög på bröstvårtan som han aldrig gjort annat.

2 kommentarer:

Lina sa...

Vad spännande med Nemo! :) Jag och Martin har pratat barn vi med, får se hur det blir till våren, blir kanske till att försöka då :)

Jenny Shima sa...

Jag håller helt med om att det är så kul att se utvecklingen. Oliver börjar titta fascinerat på saker i omgivningen och det är roligt.
En prasselbok ska vi också köpa för det verkar stimulernade för bebisar.