onsdag, november 18, 2009

Hade jag vetat att vi inte hade varmvatten heller så hade jag stannat och sovit hos farmor. Övervägde att åka dit igen men ville inte ge mig ut i stormen. Vi har eldat som galningar och har fått låna ett element av våra snälla grannar så vi inte fryser ihjäl inatt. Vi har även fått duscha hos dem och det var uppskattat! Jag ska lägga mig nu och hoppas vädret är bättre imorgon då jag och Juristen tänkte ta en tur på stan med bebisarna.

Nemo shoppade lite kläder idag i Svedala. En body med ränder i grönt, blått, rött och gult och en med ränder i grönt, rosa och ljusrosa. Ett par turkos och ett par rosa- och lilarandiga strumpor köpte han också. Han älskar verkligen att shoppa!

3 kommentarer:

Magdalena sa...

Den där Nemo är en riktig shopoholic...:)

Puss

Matilda sa...

Småbarnskläder är ju ungefär det sötaste som finns. Längtar tills min syster skaffar barn eller vem som helst, bara jag får skämma bort den lilla bebisen med fina kläder.

LolitaRegina sa...

Jag tror att min bäbis också kommer bli en riktig shopaholic.. ;) Det står redan en full kasse med (ärvda) kläder i barnkammaren, och det är 4 månader kvar! ;)