lördag, november 14, 2009

Ikväll har vi haft fint besök och ätit tacos, godis, kollat lite Idol och sen kollade vi på Paranormal Activity. Jag blev väldigt besviken måste jag säga. Blev inte rädd en enda gång och fattade inte det hemska med filmen. Visst var det lite obehagligt om man tänker att det var man själv som hade spökgäster i sovrummet, men nej. Jag tycker tex The Others var mycket mer skrämmande, då satt jag på helspänn hela tiden. Men jag ska inte vara för hård, jag tror filmen hade varit mycket läskigare på bio med högt ljud och en annan stämning. Plus att vi nu inte hade svensk text och då måste man vara med hela tiden för att höra allt de säger och i början fick Nemo för sig att han skulle prata en massa.

Nu har Maggi och Ola åkt hem och Kalle och Jörgen kollar på någon skit på Youtube. Så tråkigt. Imorgon börjar projektet tömma vinden. LOVELY!

2 kommentarer:

Lina sa...

Själv blev jag tokrädd och har drömt mardrömmar i flera veckor ;D

anso sa...

hej! drog hem 'paranormal activity' efter att ha läst om den här på din blogg..blev sisådär skiträdd emellanåt, men helt okej tidsfördriv..:) har blivit helt inne på skräckfilm nu, så om du har tid och lust så kan du väl lämna en kommentar i min blogg med tips på skitbra & skitläskiga skräckisar? :) ha det så bra & stort grattis i efterskott till eran lilla skatt, han är jättefin. xoxoxo /AnSo