tisdag, november 03, 2009

Idag stör jag mig på:

  • Föräldrar som är stolta över att deras sönder tycker om bilar, traktorer och annat "killigt" och att pappor blir helt nervösa om deras son skulle röra en docka.
  • Jag stör mig på när folk säger VI är gravida. Vadå vi??? JAG är gravid. VI ska ha barn.
  • Och så stör jag mig på när folk kallar sina barnvagnar för vrålåk. Så jävla töntigt.



4 kommentarer:

Lijna sa...

Sv: Ja, är uppe redcadn och klockan är knappt sju. Är snorig men faan, jag känner mig inte sjuk och jag känner det som om jag kommer fixa dagen.

Sen tror jag det ärkarensdagen som spökar. Det är för mycket pengar att förlora om jag inte är sjukare än jag är. Jag får kasta i mig vitlök och annan stark mat nu och hoppas på det bästa ;D

MiaMaria sa...

Jag stör mig på folk som tycker att de är mycket bättre än andra.

Stör mig sjukt mycket på poliser som tycker att de ska ha företräde i matkön bara för att de är poliser. Vad är det för logik?
På tal om poliser så stör jag mig på att de poliser som blir dömda för brott ändå får fortsätta vara poliser men man får inte söka polishögskolan om man har något i registret. Ytterligare en logik från poliskåren som jag inte riktigt förstår mig på.

Och så stör jag mig fortfarande på föräldrakursen på MVC som var så viktig och det enda de sa var att ägglossning kommer föra mens så det är viktigt att skydda sig om man inte vill få barn på en gång. Tack, det visste jag inte! Idioter!!

Mirijam sa...

Jag stör mig på folk som använer handsfree till mobilenmen ändå går och håller i den lilla micen. Så stört!

Linnéa sa...

Jag stör mig på folk som säger att de vill ha en stooor familj med många barn, och sen menar de typ 3 barn. Sen när blev 3 barn många barn liksom?

Och sen stör jag mig på folk som har utekatter, framförallt i bostadsområden. Idioti!