tisdag, november 03, 2009

Min hals har börjat klia så smått, huvudvärken kom smygande på kvällen och min näsa känns som den kan börja rinna när som helst. Jag vill INTE bli sjuk. Var ju sjuk veckan innan vi åkte till Kättbo, inte jättesjuk och bara i tre dagar men ändå. det är inte så kul att ta hand om en bebis när kroppen känns fuckad. Jag är nästan aldrig sjuk (peppar peppar) men med några års mellanrum har jag perioder då jag blir sjukt typ var tredje vecka.

Det har varit en bra och lugn dag. Mycket mys i soffan under en filt, en promenad i regnet, sångstund med Nemo, nya gardiner i tv-rummet som jag sydde igår, ny gardinstång i köket och nya gardiner dit är nästan klara. Jag lagade även älgfärsbiffar med chevreost till middag och det blev riktigt bra.

Nej nu rann det ur näsan. Skit också.


I spegeln tycker jag inte jag ser så tjock ut men det är när jag ser mig på foto som jag inser den bistra verkligheten. Jag väger mer än någonsin och det syns. Snälla fett, trilla av!

6 kommentarer:

Lijna sa...

Usch ja :/ Jag ligger hemma med slemhosta och ont i halsen och förkylning... det suger... Tror jag får vara hemma från jobb idag.

Anonym sa...

Du är inte tjock gumman! Tycker du blir smalare och smalare för varje gång man ser dig.

Puss
/Magdalena

äppelblomman sa...

Men guuuud Linnea du är ju inte alls tjock... Du är sååå snygg och fräsch!! Önskar jag oxå kunde vara lika snygg som dej!
Hoppas att din förkyning snart går över!
Krya på dej!!

erika sa...

asså den där kanindräkten är helt underbar! Var kommer den ifrån? Och, jag som aldrig sett dig innan barn tycker du ser jättebra ut!

MiaMaria sa...

Hehe.. I know the feeling!! Jag känner mig inte så tjock förrens min kjol åker upp lite och jag får syn på mina lår. Då tänker jag "Herregud!! Hur kunde det gå så här snett??" Men när man hade den stora magen såg man mer proportionerlig ut.. det gör man inte längre..

kajsa sa...

Jag tycker du ser jättemysig ut! Ok, jag vet att det låter som världens sämsta omskrivning för något negativt, men jag menar på ett positivt sätt, du är jättefin! Av det man kan avgöra genom att se bilder =)