torsdag, juni 11, 2009

Var hos barnmorskan idag och det gick bra. Har fått en läkartid så håll tummarna för mig.. Mätte magen och den har verkligen tagit ett skutt upp i kurvan! Ligger över medel nu och det är ju lite läskigt. Vill inte ha nån jättebebis! Min vikt har givetvis tagit ett skutt också, härliga 86 kilo. Hur är det nu, ska man INTE äta för två??? Jag äter för tre-fyra tror jag. Iallafall glass och sånt.

Har varit så trött idag eftersom det är svårt att sova på nätterna. Ligger jag på vänster sida får jag så ont så jag vaknar, byter jag till höger får jag jätteont där och lägger jag mig lite på rygg får jag skitont och vaknar igen. Lovely. När jag kom hem från BM la jag mig i sängen och kollade på Desperate Housewives och sen sov jag ganska länge.

Nu ska jag laga lite middag, blir någon slags fiskgratäng och sen pyssla vidare med lite bebissaker. Håller på att virka det sista på filten som jag ska brodera Nemo på och sen ska jag vika alla de söta små kläderna och lägga in i skåpet. Vilka nöjen man har nuförtiden.

4 kommentarer:

lillasyster sa...

Vad mysigt pyssel du har, att virka och sy själv är ju mycket roligare än att köpa allt klart.

Jag ser fram emot att träffa er om någon vecka =) vill klämma lite på din mage då och knäppa mycket kort!

Jenny Shima sa...

Själv har jag ägnat större delen av att titta på magen, nu börjar man se att det rör sig därinne, innan har jag ju bara känt det :).

Skönt att allt verkar bra. Någon jättebebis är det nog ingen som vill ha.

Linda sa...

När jag var hos min BM sista gången innan födseln bad jag henne uppskatta bebisens storlek. Måttet på magen säger inte så mycket om bebisens storlek tydligen, så min BM kände och klämde en del på mig. Hon uppskattade bebisen till normalstor och det var han också (eller något under medel till och med) :) Har en kompis som klämde ut en bebis på 5,08 kg och BM hade då förvarnat henne om att det var en stor bebis hon hade i magen.

Anonym sa...

Haha...jag väger 83.........kram/Pelle