lördag, juni 13, 2009

Jag jobbar. Det är lördag. Helt okej men jag hade velat vara hemma och sett på film med en kanin i famnen och Kalles hand på magen. Det gjorde vi igår kväll och det var så mysigt! Vi tittade på Wolverine (inte min typ av film, jag offrade mig för Kalle) och hade lilla kaninflickan inne. Först låg hon jättelänge utsträckt och myste på mitt bröst och sen låg hon tätt intill mig under hela filmen. Efter några timmar i soffan blev hon lite rastlös och började springa omkring så då fick hon gå ut igen. Jag har inget namn på henne, skandal! Ge mig sjukt många förslag!


Jag och L är de enda på kollektivet idag och vi har kollat på The City som jag aldrig sett förut, inte heller The Hills eller nåt annat sånt program, sen har vi ätit pannkakor, jag har städat lite och fram tills för en stund sen förhörde jag L på alla muskler i överarmen. Helt sjuka namn de ska lära sig, jag är imponerad.

Och idag gick jag in i vecka 34.. Så sjukt! Hoppas på att få kallelse till ultraljud snart. Min barnmorska trodde inte jag skulle behöva vänta så länge som till vecka 37, och säkert kommer jag få en tid när jag är i Kättbo för det vore så typiskt.

Vet ni vad jag längtar efter? När jag kommit så långt i graviditeten att förlossningen kan sätta igång när som helst. Att bara gå och vänta på att nu kan det när som helst börja. inatt kanske det är dags.. Nu vet jag ju att det kan sätta igång tidigare än så, från och med juli får man väl kanske börja vara beredd med packad bb-väska. Så spännande!

3 kommentarer:

Lina sa...

Ja, nu börjar det närma sig! Måste vara riktigt spännande :) Namn till kaninflickan... hmm... det är svårt med namn tycker jag... ibland kan man se på dem vad de heter, ibland är det bara rent jäkla omöjligt!

Anonym sa...

Jag tycker att Lovis är ett jättefint namn... Det är ju Ronja Rövardotters mamma... Funderar på om nästa hund jag skaffar ska få heta det :)
Andra fina namn till en tjej är Geisha, Sitra, Hekla (vulkan på Island) och Rista.

lillasyster sa...

Jasmin är ett fint namn på en liten kanin, återkommer om jag kommer på fler förslag. Men håller med Lina, enklast är det när man kan se på dom vad dom heter.