tisdag, juni 23, 2009

Idag har jag varit till Borlänge och träffat Karolina, Lisa och deras små söta Ivan och Juli. Tänk att jag snart kommer ha en liten bebis! Svårt att fatta faktiskt och nu är det 39 dagar kvar. Kalle tror Nemo kommer den 3 augusti och jag tror han kommer komma tidigare, typ en vecka för tidigt eller så. Vet inte varför.

Imorgon ska jag inte göra något, bara slappa och ha det lugnt och skönt. Emma är här med Theo och det är så roligt att träffa alla vänner och deras barn. Känns så underligt eftersom vi är så otroligt unga än.

Igår var jag och mamma i Mora och lämnade Kalle på stationen och efteråt shoppade vi lite. Nemo fick ett par pyjamasar, strumpor, mössa, handduk med kaninöron och svans och två bodys i stl 50. Och sen fick jag ett par världens finaste skor av mamma i förskottsfödelsedagspresent!



Bilder är lånad från Slott och Kojas hemsida och skorna är verkligen så fina. Först tänkte jag köpa röda men eftersom jag har ett par röda, vanliga träskor och ett par bruna så tyckte jag ett par svarta kunde vara fint. Lovely. Synd mina fötter är som paddlar och att jag är så tung att jag knappt orkar gå i sandaler.

3 kommentarer:

Lena sa...

Åh jag älskar "Slott & koja". Skulle lätt kunna gå runt där i timmar och bara titta, för att sedan köpa hela butiken!
Riktigt fina skor.

Juristen sa...

Så fina skor, passar dig perfekt... Synd du får vänta o ha de till nästa sommar! =)

MiaMaria sa...

Gud va fina skor!!

Tror det är ett önsketänkande från vår sida när vi tror att de små liven ska komma för tidigt =)