lördag, juni 27, 2009

Det är verkligen sjukt kul med alla gissningar. Ska bli spännande att se vem/vilka som får rätt.

I Kättbo är det kokhett och det är riktigt jobbigt att vara tjock i den här värmen. Jag orkar inget, fötterna sväller så jag inte får på mig skorna och händerna känns som de ska spricka. Lovely. Men jag klagar inte för jag kan ju bara slappa och bada och ha det gött i en solstol.

Igår var jag och mamma till Malung. Först hälsade vi på morfar och jag kan inte minnas när jag var där sist. Länge sen var det iallafall för allt kändes så himla litet. Morfar är över 90 år och hade kanske inte sin bästa dag men hoppas att besök och prinsesstårta piggade upp lite iallafall. Sen var det dags att hälsa på mormor och det besöket gruvade vi oss lite för eftersom mormor nog är den mest negativa person i hela världen. Men till vår stora förvåning var hon väldigt positiv! Hon sa bara en gång att jag har fördärvat mig med mina tatueringar och sen frågade hon om inte Nemo skulle få ha ett svenskt namn. När jag sa att han ska heta Anders i andranamn nöjde hon sig med det och kallade honom Anders.

Innan vi åkte hem åt vi mat på Niss (Sibyllakiosken) och jag konstaterade, igen, att jag aldrig i hela mitt liv kommer flytta till Malung igen. Väl hemma däckade jag i en solstol och sen spelade jag och mamma spel och tittade på Pirates 3 innan vi hämtade pappa som var ute på parken i Malung.

Idag kommer Emma och Catrin hit och det ska bli så roligt! Vi gick i samma klass på högstadiet och de är två av mina goaste vänner. Emma ska ha barn den 17 augusti så det är lite extra roligt. Min moster och kusinbarn kommer även hit idag så det är fullt upp.

Hoppas ni har det bra!

1 kommentar:

Jenny Shima sa...

Det låter som du har det bra trots tyngden och värmen. Här är det bara bra, bebisen är väldigt aktiv så vi får nog att göra :).

Kram