måndag, juni 08, 2009

Era kommentarer är verkligen stöttande. Tänk att "bara en blogg" kan ge en så mycket. Idag har jag ställt in ett par grejer som inte är absoluta måsten och jag har legat på soffan en stund och Kalle har både fått diska och laga mat till mig.

Men det är sjukt svårt! Att hindra sig själv från att göra en massa saker. Fan vad sjukt egentligen. När jag låg i soffan hade jag hjärtklappning och låg bara och tänkte att jag kanske bara skulle göra det eller det. Tillslut somnade jag en stund och efteråt kände jag mig lugnare.

På torsdag ska jag prata med min barnmorska om sjukskrivning, något hon redan tagit upp med mig. Jag får ju inte havandeskapspenning eftersom mitt jobb varken är tungt eller farligt. Stört egentligen. ALLA som ska ha barn borde få gå hem två veckor innan BF för att vila upp sig med någon speciell snart-är-det-dags-för-bebis-peng. Jag vill inte börja ta av mina föräldradagar innan Nemo har kommit, för de vill jag ju spara till honom.

Idag fick jag förresten några av bilderna från plåtningen i fredags och de var så fina! Jag önskar jag kunde visa dem här men de får inte användas till något förrän tidningen kommit ut.

Puss på er alla fina människor!

5 kommentarer:

äppelblomman sa...

Ja visst är systemet helt sjukt... Att man inte kan få havneskaps peng när man jobbar som du.... Skönt att du tar igen dej!! Det är du välbehövlig till! Tänk på Nemo. Mår du bra så gör han det. Och stressar du så kanske han kommer lite tidigare och det vill du väl inte;-)

Mirja sa...

jag ser fram emot att se bilderna sen :)

Lina sa...

Vad skönt att du kunde ställa in lite saker och ta det lugnt :) OCh hoppas att du kan få sjukskrivningen, som du säger, det måste vara offantligt tungt, oavsettjobb, att arbeta när man är så gravid.

Linda sa...

Jag blev sjukskriven sista månaden när jag var gravid, pga stress och sammandragningar. Läkaren hade inga problem att sjukskriva men däremot var jag länge tveksam till om försäkringskassan skulle godkänna det. Men det gjore de :)

Hoppas att du får din sjukskrivning och kan andas ut lite!

Sara Sthlm sa...

Hahaha, ja det verkar vara något med killar och Mustanger. Den är till salu... ;)

Ta det luuuugnt, det är så få saker som egentligen är verkliga måsten. :D Jag är själv bra på att stressa upp mig så jag vet att det inte är lätt att koppla bort/av men om jag tänker på vad som verkligen betyder något i livet och jämför det med vad jag stressar över så brukar det gå bättre. :)