tisdag, juni 09, 2009

Idag har jag varit hos farmor och vi har ätit, ätit och ätit lite mer. Vi har även shoppat lite, Nemo fick en fin mjukisdress som kommer vara fin på honom när han är ett par månader. Jag köpte den till Nemo från Kalle eftersom hela den här kapten Nemo-grejen ju är Kalles påhitt och på byxorna är det ett ankare och på tröjan står det Hey Sailor. Farmor köpte en body som hon tyckte var så fin, med rosa och gröna ränder. Så nu blir väl Nemo bög, precis som Ninni och Mikaels eventuella son som tvingas ha en rosa spjälsäng.


Nu pysslar jag lite på ovanvåningen för vi håller på och ska fixa iordning rummet här uppe. Jag har köpt så fint tyg och ska klä om soffan och så ska nya tapeter med djurmotiv upp på en vägg. Tyvärr var Kalle inte förtjust i mattan jag ville ha men jag ska försöka övertala honom. Fina spetsgardiner ska upp bara tapeterna är klara. Nu sitter en asful rullgardin där och den ska väck. Skulle behöva ett par fina lampor också men det får vi kolla på när rummet är klart.

Det regnar ute och är så där ruggigt mysigt, Kalle har gjort en brasa, jag lyssnar på Alanis Morissette och fixar lite här uppe. Härlig, lugn kväll!

2 kommentarer:

MiaMaria sa...

Om våra bögpojkar blir förälskade så kanske vi blir släkt med varandra =)

Linda sa...

Vilken fin klänning du har :)

Min son har en liten skallra som är en rosa kanin! Spana in den på Brios hemsida! Supersöt ;) Finns även i blått!