torsdag, juni 04, 2009

Det blev mycket gjort igår här hemma. Jag var ledig så jag städade huset under dagen. Fick sen så ont i revbenen så jag låg i soffan ett par timmar och tittade på Desperate Housewifes. När Kalle kom hem så städade vi vinden. Ett projekt som verkligen var nödvändigt. Allt har liksom bara kastas in där och om man letat efter något har vi rivit runt i allt och det har varit en enda röra. Nu är där så fint så fint. Jag har tom lagt ut mattor och nu känns det bra att förvara saker där.

Idag ska jag jobba men innan jobbet ska jag hälsa på i vår gamla lägenhet på Vitemöllegatan! Ska bli skitkul att se hur den ser ut nu. Ett litet problem bara, jag undrar hur jag ska ta mig upp för alla 8 trapporna. Hoppas de har någon slags lift eller så installerad för min skull. Och så önskar jag verkligen att jag träffar Fru Larsson. han saknar nog oss.

Imorgon efter jobbet ska jag träffa fotografen från Föräldrar och barn - Att vara gravid och vi ska ta lite bilder på när jag utför olika aktiviteter. Tidningen kommer att komma ut i augusti någon gång. Efter fotograferingen måste jag handla lite och kl 13.30 är det sista föräldragruppen.

Förresten, jag fick den där vita lovelylovelylove-långklänningen igår och nu skulle jag kunna gifta mig, så fin är den! Synd bara att Kalle inte fattat att han borde fria snart..

3 kommentarer:

MiaMaria sa...

Du får väl fria till Kalle istället??

Fru Larsson!! Vissa grannar saknar man mer och andra mindre.. hehe..

Anonym sa...

Det är så befriande att få ordning i sina utrymmen :) Städa suger men resultatet är toppen!

äppelblomman sa...

Kan du inte lägga ut en bild på den nya kläningen?