fredag, januari 30, 2009

Jag har alldeles nyss bokat en tågbiljett till Göteorg! Jajjamän, jag ska nämligen åka dit imorgon och hälsa på min twisted sister Marika. Det ska bli riktigt roligt då jag inte varit där på nästan 2 år. Jag ska ta med mina allra värsta skräckfilmer, vi ska gå på stan och bara vara. Längesen vi umgick bara hon och jag.



Vet ni vad jag stör mig fruktansvärt mycket på? Alla dessa humorlösa människor som tar allt på det gravaste allvar och låter sig provoceras. Jag läste nyss en blogg där hon som skriver den skojade om att det perfekta med att skaffa barn är att man får vara hemma med dem när de är sjuka så man slipper jobba. Hon hade en plan för hur hon skulle hålla dem mellan liv och död för att själv slippa arbeta. Jag var tvungen att kolla kommentarerna och mycket riktigt. Självklart var det någon som skrev:

Då kommer soc och tar barnen ifrån dig.

Jaha? Nej men är det sant? Det var ju synd för annars var det ju en ypperlig idé! Och några till tyckte att man absolut inte kunde skämta om sånt och yada yada yada. Jag tycker att man kan skämta om i stort sett allt och jag kan säga elaka saker ibland för att vara rolig och ibland kanske folk inte fattar det. Men ska man anpassa sig till allt och alla runt omkring sig? Trippa på tå för att absolut ingen ska ta illa vid sig? Nu menar jag ju inte att man behöver dra ett rått tsunamiskämt till en som precis förlorat sina nära i den katastrofen, självklart.

Jag brukar skoja om barn ofta. Om fula barn, och helst om rödhåriga barn och det kan provocera folk så in i helvete. Och jag tycker själv det är sjukt roligt så då kan jag driva det hur långt som helst bara för att få folk att bli riktigt arga. Sen behöver jag egentligen inte alls tycka så, absolut inte. Men om folk är så lätta och sjäva låter sig dras in det så varför inte?

Om folk då inte tycker det man skriver i sin blogg är okej utan blir oerhört provocerade så finns det ju ett enkelt sätt att slippa utsätta sig för det, nämligen sluta läsa. Eller bara låta bli att skriva korkade kommentarer när inlägget man läst är så uppenbart sarkastiskt. Folk måste sluta låta sig bli så provocerade, det är ju det som är roligt och får de som gillar att provocera att fortsätta. Om jag tjänade en massa pengar på min blogg skulle jag gärna skriva en massa provocerande saker för att få läsare som klickade in på min sida och gav mig ännu mer pengar.

Nog om detta, nu är det frulle!

1 kommentar:

Anonym sa...

Fina bilder på er 2! ( den ovan oxo hehe ).

Tack för din långa kommentar ang mina bilder. Det du skriver om variation, försöker jag faktiskt göra. Skulle dock vilja fota mer porträtt men det är så jäkla svårt när man knappt känner någon :(. Sedan ska man få dem att ställa upp, de få man känner.. samt vara ledig på dagen när det är dagsljus.. ja mkt talar emot :(. Men det blir förhoppningsvis bättre när ljuset håller i sig längre på kvällarna, när man kan vara ute lite mer, ensamvarg som man är.

Fast visst, det kändes lite grann som folket i det där forumet på helgon missuppfattade "feedback" lite o läste "jag vill enbart ha kritik". Annars får jag väl inse fakta, att de inte alls gillade mina bilder :-D.

Hade varit kul att fota dig :-D. Kram!