lördag, januari 24, 2009

Facebook är kul för att man kan få kontakt med folk man gick i skolan med och uppdatera sig lite om vad de gjort de senaste 100 åren då man inte setts. Men ibland blir jag så irriterad på hur intelligensbefriade och puckade en del verkar vara när de skriver till en. Jag blev nyligen addad av en tjej jag var "bästis" med på mellanstadiet och som jag gick gymnasiet ihop med men inte sett sen dess. Kul tyckte jag och skrev till henne och frågade hur det var och vad hon gjorde nuförtiden. Svaret jag fick var:

jadu, va gör jag då? jobbar på nätterna och sover hela dagarna... japp, de va väl de hela:p Hoppas du haft en trevlig helg!

Men va? Vad är det för svar? Jag kanske är konstig men jag tycker det känns så tragiskt och iq-befriat. Har man inte setts på flera flera år kan man väl iallafall berätta VAD det är man jobbar med?

Men priset var ändå när en tjej som gick i min paralellklass på högstadiet addade mig. Vi var inte kompisar då och jag har väl aldrig gillat henne, men det kan ju vara kul att höra vad som hänt sen vi slutade nian. Jag skrev och kollade läget och fick det här som svar:

nä det va ett tag sen jo allt e bra jobbar o sliter bor i uddevall sen 02 har en son på snart 4 årva sysslar du med har sett några bilder gör det inte ont? hur kom du in på den banan

Nu fattar jag ju självklart vilka bilder hon menar, men skriver man så? Är det bara jag som är för mycket språkpolis som tycker det är korkat att skriva så? Vilka bilder? Jo jag håller på med kaniner men nej det gör inte ont. Jo jag håller på mycket i trädgården men det gör inte heller så ont. Men nej, jag svarade tålmodigt mitt standardsvar när det kommer till suspension och då får jag svaret som tog priset:

jo jag förstår att de gör ont men att man får en kick, sen såg jag att du klippt hål i tungan oxå de såg inte trevligt ut jag har 5 tatueringar o jag e väl lite konstig jag me för jag tycker de e sköntlite som o ha analsex gott ont haaahhhahha :)))

Vavava??? Skriver man så? Helt seriöst? Jag svarade inte och känner inte att jag vill prata med henne någon gång mer i mitt liv. Men man kanske ska använda det som svar till folk som frågar om det inte gör ont med suspension? Jo men det är som analsex, gott ont.

13 kommentarer:

LolitaRegina sa...

HAHAHA! :) det absolut roligaste jag läst idag! det tycker jag absolut ska bli ditt nya standardsvar!

LolitaRegina sa...

och ja, jag vet att jag missbrukar ordet "absolut".. jag håller på att vänja mig av med det :P

Anonym sa...

herregud, jag blir helt svettig av att läsa det där. jag vet inte vad jag ska säga... gud... "klippt hål i tungan" SHIT ALLTSÅ? tror hon på det själv??? analsex... nej-nej-nej!

Anonym sa...

OMG!

Smarta tjejer det där du :P

Anonym sa...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA analsex gott ont... Asså jag bara dör... kan inte sluta skratta... ahahahahaha detta har räddat min dag... ahahahah

Lena sa...

Jag mår illa. Genomtänkt svar, verkligen...

Caroline Josefsson. sa...

Klockrent skrivet, mycket kul inlägg. Jag har också fått kalashemska svar på fejjan. Blev väldigt inspirerad att skriva om det själv, tack!

Anonym sa...

ha, ha, ha, ha, ha, ha jag dör så roligt!!!! suspension-analsex tja!!! kanske det finns någon likhet???? ha, ha, ha skitbra svar!

Anonym sa...

HAHAHAHHAHA vilken jävla.... ja... nånting! Så knäpp!

Anonym sa...

Jag tror att begåvningen missades på de två personerna.
Det är fint att vara språkpolis :)

Maja sa...

Alltså va fan?...
Trror de finns en anledning at amn inte blir kompis med folk från första början.

Mirja sa...

haha, jag hade nog reagerat på samma sätt som dig, man blir ju helt förbluffad

Anonym sa...

sitter framför datorn och gapskrattar.."som analsex gott ont", alltså..ja, haha, vad ska man säga? sicka puckon det finns! helt sick.