fredag, januari 23, 2009

Igår var dagen som jag väntat på så länge!!! Jag, Hili och Juristen var lediga allihop och hade bestämt att träffas hemma hos Juristen för att kolla in hennes nya hus i Ystad. Jag kom dit strax efter elva, Hili skulle väl varit där ungefär vid den tiden men gick vilse och kom ungefär en halvtimme senare. Juristen bjöd på GODASTE frukostbuffén och sen satt vi i hennes nya, fina soffa och pratade och hade det så sjukt roligt. På eftermiddagen kom nästa överraskningsbuffé. Semlor, äppelpaj, kladdmuffins och muffins med hallon och vit choklad! Helt sinnessjukt! Vi hade så roligt och jag fick ett skrattanfall så jag inte kunde andas och tårarna bara rann. Men när Rille kom hem så fick Hili plötsligt väldigt bråttom att köra hem till Helsingborg igen och lite senare förstod vi varför. Hon hade stulit Rilles semla! Själv stannade jag till niotiden då Juristen hade försvunnit in i handbollen på tv.

När jag kom hem var både Alex och Jörgen här, och Kalle och hans pappa hade fixat klart i badrummet med rören och skåpen så nu är det så fint så fint. Det enda som fattas är lite vit målarfärg och lite fina ramar med roliga foton för att dölja tapeten lite. Sen får ni se hur det ser ut.

Nu ska jag äta lite frukost och sen åka till Willys och handla för att sen köra vidare till Svedala och träffa farmor och min kusin Emma. Svedala har fått ett fik och farmor ville så gärna att vi skulle ta en fika där.

Kalle ska ha stora städdagen, jag måste nog gå ner och styra upp vad som egentligen ska göras.

Inga kommentarer: