lördag, januari 17, 2009

Idag hade jag tänkt ta en tur till Malmö för att köpa lite välbehövligt smink och träffa Maggi. Men så kom Kalle på att hans pappa skulle komma hit och hjälpa oss sätta in den nya duschkabinen idag så planerna fick ställas in. Jag hoppas det går bra och jag hoppas de blir klara idag. Lite hoppas jag också att handfatet inte får plats och att vi måste köpa nytt för det är så förbannat fult. Jättestort och brunorange så alla tandkrämsfläckar syns direkt.

Kalles föräldrars hund Sickan är med och vi tog en lång promenad och kom in för ett tag sen. Så mycket roligare att gå med en hund. Längtar verkligen tills vi ska skaffa en, men vi vill vänta tills vi vet lite mer hur jag kommer jobba framöver. Vill ju inte vara en sån som skaffar en hund men sen inte tar hand om den. Hatar sånna människor. Skaffar man en hund tar man hand om den till varje pris, såvida man inte blir superallergisk och verkligen inte kan ha den. Om allt löser sig med jobb för mig framöver är det inte omöjligt att vi skaffar hund till nästa vinter då Kalle är ledig igen. Sjukt bra att han då kan vara hemma med hunden första tiden.



På tal om djur så har jag en belgisk jätte på gång! Uppfödaren jag köpte Musse av fick en kull jättar i december och det var troligtvis fyra hanar i den kullen och jag ska få köpa en! Nästa månad är de leveransklara och jag hoppas jag får ta hem en då. Belgisk jätte är en fantastisk ras och jag har verkligen saknat Musse. Detta blir ju inte samma sak men rasen är ju densamma och det kommer vara Musses syster som är mamman.

Resten av lördagen ska jag väl assistera Kalle och hans pappa, borde åka till Willys och handla men vet inte om jag pallar. Skulle varit till Granngården och köpt kaninmat men de stängde två och jag var ute och gick med Sickan alldeles för länge så det hanns inte med.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Inga kommentarer: