söndag, januari 11, 2009

Idag är en sån där dag då lite peppning skulle behövas. Eller en semla. Känner mig allmänt låg och vet inte varför. Kalle är och handlar men jag kände inte alls för att gå utanför dörren. Är finnig och känner mig bara blä. Kalle ska till Malmö för att handla mat till både ormarna och oss och jag sa att OM ha råkar se en semla på något konditori så är det helt okej att han köper den. Mitt löfte 2009 är tvärtemot alla andra år att bli tjock. Lönt att lova att bli smal när man ändå bara blir tjock igen. Kanske man skulle börja röka också och aldrig röra sig för det ultimata löftet.

Annars har helgen varit lugn. Igår åkte julen ut och lite städning på det. Kvällen bjöd på fim, Burial Ground, och lite Vänner-avsnitt.

Jag skulle vilja resa utomlands. Någnstans där det är varmt och där man kan sola och läsa hela dagarna och ta ett dopp emellanåt. Tyvärr finns det inte pengar till det, det är så mycket de ska räcka till! Och en tatuering skulle jag vilja göra. Hundra år sen jag tatuerade mig nu. Och så vill jag renovera en massa i huset och bygga ett växthus. Man skulle slå sig ihop med den där lyckliga osten som vann 110 miljoner i Helsingborg. Om jag vann så mycket pengar skulle jag:
  • Betala av huset.
  • Renovera och bygga ut utan att behöva göra det själv.
  • Bygga ett superfint växthus och sätta upp staket och lyktor runt hela trädgården.
  • Bygga världens finaste kaningård.
  • Starta ett hem där man tar emot övergivna djur.
  • Åka runt i världen.
  • Skänka pengar till välgörenhet.
  • Köpa saker till mina nära och kära som de vill ha.
  • Tatuera mig.
  • Betala av studielånet.

Ja de miljonerna skulle inte behöver ruttna på mitt konto iallafall. Finns säkert massor med saker mer jag skulle vilja göra också.

Vad skulle ni göra om ni fick 110 miljoner?

3 kommentarer:

LolitaRegina sa...

solsemester, köpa det här huset på landet vid slutet av allén, starta katthem, köpa hund, tatuera mig igen..
ja, det var de första spontana punkterna! :)
den sista punkten ska jag iofs göra innan sommaren hoppas jag! förhoppningsvis boka tid redan imorgon dag, om allt går som jag vill! och nej, nötchoklad är inte fel.. speciellt inte när man blöder som ett halvt j-vla slakteri..

Anonym sa...

- resa, hitta favoritställen & köpa hus där
- köpa en lägenhet i stan
- köpa ett hus som ligger avskilt där jag kan ha en underbar ateljé så att jag kan jobba som konstnär och keramiker på deltid
- inreda JÄVLIGT snyggt
- tatuera mig
- operera mig så att jag kan äta vad jag vill utan att gå upp ett enda kilo
- en inomhuspool så att jag kan simma mig snygg (hatar badhus)
- en shar pei
och sjukt mycket mer!!!

Anonym sa...

bota min lymfkärlscancer.