söndag, januari 18, 2009

Jag längtar sjukt mycket till våren nu! De första värmande solstrålarna, fågelkvitter och grönska. Just nu är det ju deprimerande att titta ut. Grått, trist och regnigt. Varje dag. Nej nu vill jag ha värme och så vill jag plantera ut mina fina fina pelargoner och hoppas på att de överlevt vinterförvaringen.



I år ska jag ha ännu fler blommor ute, hela andra längan ska också bombaderas och det kommer bli fantastiskt fint! Hoppas alla pelargoner överlever och att jag får många fina sticklingar.

Idag har vi ju varit på Hornbach och vi hittade handfat med underskåp plus ett överskåp för fantastiska 1790 kronor. Skitbra pris. Vi hade sagt innan att vi var beredda att lägga högst 2000 kr för nytt handfat och nu fick vi ju även ett överskåp och hamnade under 2000. Fantastiskt! Nu vill jag bara det ska bli klart så vi kan få vatten. Vi har haft det av sen igår förmiddag så jag kan inte duscha eller diska eller nåt. Disken svämmar över och jag luktar inte hallon. Så handikappad man blir när man inte har vatten i kranen.

Och idag åt jag årets första semla!!! Tyvärr var den inte supergod men det var ju en semla iallafall!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag längtar också till våren! Speciellt nu eftersom det är större lägenhet på gång, flyttar nästa helg! Dubbla balkonger, en i väster och en i öster. Kommer bli så jävla kanon!

Vill också ha en massa blommor överallt nu. Om en vecka så kör jag igång med att blomstra hemmet, dåär vi flyttade och klara :)

Anonym sa...

Åhh, semla, det låter GOTT, jag måste köpa en på konsum imorgon, men de kommer väl bara i tvåpack så jag -måste- väl köpa ett sådant. Vad synd... ;)