torsdag, januari 29, 2009

Jag frågade Hili hur man gjorde för att göra rent tangentbordet eftersom mitt är så himla äckligt. Då började hon babbla om att jag skulle ta en gaffel och bända bort tangenterna för att smeka bort smutsen med vatten. Mycket försiktigt och samtidigt prata lågt och fint med tangenterna. Jag tror Hili har ett stört förhållande till sitt tangentbord.

Men tydligen så kan man inte bara spraya på Mr Muscle och torka av och alla andra alternativ känns sjukt jobbiga. Kanske det är värt att köpa ett nytt? Men jag ska nog testa det andra tipset Hili gav mig, att torka (försiktigt!!!) med vatten och ta tops mellan tangenterna. Men jag tänker inte smeka dem eller prata med dem. Hör du det Hili!?!

5 kommentarer:

Anonym sa...

HAHAHHAHAHAHA... Viktigt att ta i dem med omsorg, det kan vara jobbigt för dem att vara utan sin platta...

Anonym sa...

Jag brukar vända det uppåner och skaka på det, så får man ur alla smulor och annan skit som ligger under tangenterna, sen torka hela tangentbordet med ljummet såpavatten, blir som nytt efter den behandlingen! :D

Anonym sa...

Köp nytt! Tipsar om det jag köpte :)

Maja sa...

Jag har hört attd e ska gå helt ok att diska de i diskmaskin... De Sant! Tror tillochmed de var nån datornörd som sa de :s...
Annars har coolstuff.se små damsugare emd usbutag (mkt nödvändigt)

Anonym sa...

Hahhahaa x'D asså jag brukar använda en fuktad tops :P men haha x'D ja vet inte om att prata med tangenterna metoderna metoden funkar :P haha x'D kanske ska testa?