torsdag, november 22, 2007

TACK!!!

Alla era kommentarer och lyckönskningar har gjort mig superglad och jag uppskattar det riktigt mycket ska ni veta!
Pratade med banken idag och får förhoppningsvis besked imorgon, så fortsätt hålla era tummar!

Idag har jag fått veta andra saker som gör att jag har ännu mer hopp inför framtiden, fast på ett annat plan den här gången. Jag berättar inget än eftersom det mest är lite löst prat men om det går i lås kommer jag bli världens lyckligaste och alla pusselbitar komma falla på plats!
Jag älskar när saker händer och man får knuffar fram hela tiden. Men just nu går det nästa lite för bra så jag är nästan nervös inför ett bakslag som passande brukar komma när allt går på räls.

Ser fram emot helgen också. Mycket roligt som händer. Imorgon ska jag på stan och köpa nödvändigheter som foundation, mascara, deo och brännskivor. Behöver klippa mig också och ska se om jag kan fixa det billigt på en frisörskola.
På kvällen ska jag och Kalle bjuda Ninni och Mikael på Mosaik som tack för att de alltid ställer upp som djurvakter och skjutsar Kalle när han är för bakfull för att köra eller köper saker och sen har han inget att betala med.
På lördag ska Helena och Jessika bjuda mig på frukostbuffé/brunch på Hilton. Det var deras födelsedagspresent till mig eftersom jag älskar hotellbufféer och blev helt frälst när vi var i Eskilstuna.
Framåt kvällen är det äntligen dags för den uppskjutna Frankrikefesten hos Lisa och det ska bli kul. Hoppas på utgång sen för det var hundra år sen jag var ut på nattklubb.

Men mest av allt längtar jag till "mitt" hus. I mitt huvud har jag redan flyttat in och bott där ett bra tag. Jobbigt att flytta bara, uh... Men vi ska börja redan nu att rensa och slänga så man slipper det sen.
OM det nu blir något hus.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken foundation använder du?

Linnéa sa...

gamlingen: Makeupstores med lite oligare konsistens eftersom jag har torr hy. är du på jakt efter en?

Anonym sa...

Hej, vad underbart att du kanske ska bli husägare! häftigt!
älskar din blogg, du skriver så.. sprudlande!
en fråga: tänkte åka till köpenhamn nån gång snart å kanske övernatta, vilket hotell sov ni på? såg mysigt ut :)
hej // Helena

Linnéa sa...

Helena: vad kul att du gillar det jag skriver, det är alltid bra att få lite feedback emellanåt.
vi bodde på comfort hotell esplanaden. ligger vid amalienborg. inte jättefancy, men mysigt och helt ok.