lördag, november 03, 2007

Hands clean

Jag var sjukt bra på bowling igår, har aldrig någonsin varit så bra! Det var bara Andreas som fick mer poäng än mig. Nu ska jag sadla om och bli bowlingproffs.

Igår kväll var vi ju hos Bena och Evelina och hälsade på. Vilde var så söt i sitt fina nattlinne och jag fick äran att läsa en godnattsaga om en ledsen groda. Den var ganska så sorglig men det ordnade upp sig på slutet iallafall.
När Vilde lagt sig så spelade vi Gin Rummy. Det var jag också sjukt bra på och fick mycket mer poäng än alla andra, nästan 700!

Nu ska jag se om Evelina är sugen på lite Indiska för det är jag. Sen så är jag sugen på en viss falafel som de har på ett ställe vid komvux. Jag har inte ätit någon sen jag pluggade där så kanske det blir en sån idag till lunch.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Jag är sugen på antingen bio eller bara vara hemma och ta det lugnt. Alla säger att 1408 ska vara jättebra så jag är jättesugen på att se den. Men jag vill också se Resident Evil:Extinction, svårt att välja.. Få se om Kalle också vill, han är ganska så rädd för läskiga filmer.

Här är förresten Michaels nya fru Sara. Hon är supersöt och liten och de kommer få så fina barn tillsammans. Damen högre upp i inlägget är Anneli, hon är den roligaste ödlan jag har. Supernyfiken och är skitkul när hon jagar syrsor och gräshoppor för hon är så klumpig.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blev väldigt besviken på nya resident evil filmen :( Det bara hände saker där och ja, visst, effekterna var schyssta men ja, jag saknade handling. Så jag hade röstat för den andra! :D

LolitaRegina sa...

hittade du några bra böcker när du var på stan? jag såg att någon tipsat dig om "låt den rätte komma in", det kan jag också göra, den är så sjukt bra! hittade du nåt bland mina tips? :) vi hade ju rätt många som var samma.. ;)

Linnéa sa...

raur: åå vad trist! jag äer ett stort fan av spelen så jag hoppades att den verkligen skulle va bra. ettan var bra men i tvåan tyckte jag det var mer fokus på action än zombies..

lolitaregina: jag hittade några som jag skrivit upp och ska kolla efter. har inte hunnit att gå i någon bokaffär än!!!

LolitaRegina sa...

vad kul! du får berätta sen vilka du skrev upp och om du köper nån av dom! :)