lördag, november 17, 2007

Köpenhamn

Kom till hotellet igår kväll strax efter 19. Vi gick dit, det tog ca 30 minuter men det var mysigt att gå genom hela Köpenhamn på kvällen med alla lampor och människor.

När vi checkat in drack vi varsitt glas billigt vin på rummet, (och som ni ser på bilden i mitten så var det riktigt högt i tak, väldigt mysigt) och sen gick vi ut och åt tapas på en spansk restaurang. Riktigt gott och servicen var fantastisk. Tillbaks på hotellet igen drack vi lite mer vin, åt godis och spelade Chicago.


Idag gick vi upp kl 9 för att äta frukostbuffé och jävlar vad gott det var, och JÄVLAR vad jag åt! Jag har inte känt mig hungrig på hela dagen, jag älskar hotellfrulle!
Sen var det suspensiondags! Jag var verkligen superpeppad och kunde knappt vänta på min tur som kom lite närmare kvällen. En 6-point knee stod på schemat och korkarna gick bra fast ett par stycken gjorde rätt ont. Men det var inget emot när jag skulle upp...


Det gjorde piss-skit-och-helvete-ont!!! Första gången jag skrikit av smärta och frustration vid en suspension. Med med en vilja av stål och en jävla massa svärande var jag uppe. Stackars killen som fick hålla mitt huvud, jag klämde hans armar med allt jag hade när det gjorde som ondast. Men det var nog inte så farligt, bara jag som tror jag är stark.
Men lugn, det är inget självplågeri. Det är en del av processen och det är fantastiskt att kunna pressa sig själv och komma över hinder som hög smärta och sedan få sin belöning.
För upp kom jag och den här gången satt krokarna där de skulle.

Något som inte är så skönt med att hänga i knäna är att huvudet blir sprängfyllt med blod, speciellt om man hänger ett tag. Jag vet inte hur länge jag hängde idag men det var en stund och då blir man så fin som på bilden till höger. Observera min rosa ögonvitor. Jag var glad men kunde inte le för huvudet kändes som en ballong.


Eftersom det var snälla Bena som hissade mig och skötte linan så borde jag ju fattat att han skulle jävlas med mig. Men det hade min hjärna förträngt och jag bad honom hissa upp mig ganska högt. Evelina la sig under mig för att fota mitt vackra blodfyllda ansikte och då helt plötsligt släpper Bena efter på linan och jag åker rakt ner mot Evelina. Både hon och jag blev livrädda och jag skrek rakt ut, vilket man kan se på bilden i mitten. I bakgrunden kan man se Bena vars ögon riktigt lyser av välmående.



Evelina hjälper mig så blodet kan rinna från huvudet och dit där det hör hemma.


Tillslut var jag tvungen att gå ner för mitt huvud var helt igentäppt och nästan dunkade av allt blod. Det var mindre skönt att komma ner för det gjorde svinont när linorna inte var spända längre och krokarna rörde sig. Fick en smärre chock när jag såg mig i spegeln efteråt eftersom mina tinningar och lite av pannan är helt rödprickiga efter blodkärl som spruckit. Jag hoppas innerligt att det snart går bort för jag kan inte gå runt och se ut så här. Det syns mer i verkligheten än på bilden. Prickarna är riktigt röda!
Nu är vi hemma och hungriga men har typ inget hemma att äta. Så antingen får vi svälta eller koka pasta. Helst ville jag Kalle skulle gå och hämta pizza men han vägrar och jag har för ont i benen och är för trött...

21 kommentarer:

Anonym sa...

Uppskattning o uppskattning men FAAAN va ont det gör i mig o se dina bilder, jag kan inte för fem öre förstå din passion, lika mycket tycker jag om dej för det!! =) Saknar dej stumpan o längtar efter veckan innan jul då jag får krama om er alla igen.. Pusselipuss

Anonym sa...

Cool bilder! Dina ben är fortf. lika snygga ^^

Anonym sa...

Vad skönt att det gick så bra ändå trots det var svårt att komma upp. Så olika det kan vara! Knee är den som varit "enklast" för mig rent smärtmässigt medan suiciden är den som varit svårast (trots jag provat ett antal gånger) :) Och du har ju inte direkt haft nån problem med suiciden :P

Anonym sa...

Du är galen:)Men vi har olika passioner i livet och om din är udda vet i fan egentligen vi alla är väl udda.Grymt impad är jag.....ps ge det två dagar så brukar dem där prickarna försvinna har haft det själv.BARA 4 VECKOR kvar nu....

Anonym sa...

Tack för igår vännen, hade inte klarat mig utan ditt stöd. Puss!

Anonym sa...

och just det... sånna fönster kommer vi att ha i vår nya lägenhet :)

Hannan sa...

Herrejisus.. Lägger till det där på listan över något jag aldrig kommer våga göra.. huhu. Men coolt är det. Jag har en liten fråga, hur har du fått det sådär fint högst upp på din blogg med alla bilder på dig? Superfint och jag vill så gärna ha någon bild uppe på min blogg men det blir bara fult. Lust att hjälpa en datorhandikappad hannah? :)

Anonym sa...

sjuk värld

Anonym sa...

puss

Anonym sa...

Hej på dig!! du... nån gång måste du förklara till mig vad är mening med detta, jag fattar NADA, hehehehehe. Varför väljer man att ha ont utan behov?! Det gjorde ont i mina knä när jag tittade på dina bilder, fan! Hoppas att det är bra nu. Stor Kram. mammamercedes

mimmi sa...

Oj ser mkt ondare ut än att hänga i någon annan del av kroppen! (Eh okej tänkte mer på dina förra bilder..det finns nog ondare ställen haha). Blir det ärr efter krokarna? Konstig fråga kanske..men jag kom bara att tänka på det:)

Linnéa sa...

lilla anna: tack min vän..:) jag saknar inte eslöv men jag saknar klassen, iallafall vissa..;) PUSS

dessi: tack, du är så snäll..:)

raur: det gjorde sjukt ont och en knee gör jag inte om på ett tag..:) så olika det kan vara, en suicide är en barnlek jämfört med knee för mig!

mirja: I'm crazy and you love it..;)

eve: tacj själv, det var en rolig dag! jag klarade mig utan dig men det var KNAPPT! men du hjälpte mig efteråt och det var bra..:)
avis på era fönster!!! PUSS

hannan: suspension är itne för alla men häftigt om man klarar det..:)

anonym: ja eller hur, med alla hockeynördar och golfare kan man undra vart världen är på väg.

bena: elaking

mercedes: jag ska försöka förklara för dig någon dag min vän..:) visst gör det ont men klarar man det är man stark och det är en underbar känsla!

mimmi: ja för mig gjorde det ondare än någon annanstans, men det är väldigt individuellt. man kan klara sig fårn ärr om man låter skorvarna vara, men jag har lite svårt för det..:) ärr gör mig dock ingenting, det ska synas att man levt..:)

Anonym sa...

Aj, aj.. jag skulle aldrig våga göra nåt sånt pga smärtan. Hatar att ha ont! Men jag måste medge att jag tycker att det är lite coolt.. även om jag inte riktigt förstår vitsen med det.

Anonym sa...

Du ser snygg ut när du hänger där :)

Anonym sa...

This platfоrm іs іntegrated with sοcial meԁіа logіns like
Faceboоk and Υаhoo; enаblіng customeгs to
uѕe theіr own logіn for registеring οn the ѕite.
It іѕ move to make the Ρizza Ordering
еxperіеnce more convеnient аnd fun for
a largе anԁ fаst growing populatiοn οf Netizans іn
India. Gurgaon іs famouѕ for its hoѕpіtаlity and when it's time to party Gurgaon have lots of bar in the city to enjoy.

Feel free to surf to my web site ... dominos pizza
My web page: dominos pizza

Anonym sa...

If there's give in the stakes or the form, neither of them are doing their jobs correctly. Polished concrete floors come in different colours and types to suit the different decorative and functional requirements of domestic or commercial customers. Flawless Flooring's polished concrete
floor product boasts durability and decorative seamless
surfaces made mainly from epoxy and polyurethane materials.

Anonym sa...

This platform is integrated with social media logins like Facebook and Yahoo; enabling customers to use their own login for registering on the site.
Often that's what prospects do when you annoy them with your barketing. The economy is without a doubt positively impacted too so ordering coming from Dominos is the best way to stimulate the economy.

Here is my web-site; check this out

Anonym sa...

It is said that the celebrations will greatly add to Egypt flights from other African countries as well as western countries with dense Christian population.
The particular classy aspect along with self-assurance which Hermes Birkins purses supply most women position these individuals the most sough immediately after manufacturers for most girls getting databases.
Hindi News Portals are catering regional people in
different parts of India. In just about every objective way that nations can
be judged the US is losing the present. Lap books are another tool a teacher can use
to help students create booklets that they will want to keep and
review.

Feel free to visit my page - egyptian newspapers

Anonym sa...

And while investigators say the murder victim is linked to a "feud," they are not sharing
the details about that part of the investigation.
Another benefit of rubber mulch versus typical mulch is its lifespan.

Read your warranty carefully, and you'll see that it probably doesn't cover
walls with efflorescence.

My web blog :: concrete

Anonym sa...

It is also a good idea to avoid any accidents, slips or falls.
Most of us has a chance to experience the amazing adventure of some kind of aircraft simulators.

In terms of sheer enjoyment, the Rollercoaster Tycoon series leads the pack.

If you are looking for some excitement beyond just
flying, the Jane's series of combat flight simulators is the best place to look. If youre a flight sim enthusiast, the you must try the king of flight simulator games.

Anonym sa...

With the ability to actually alter the texture and condition
of the hair with clever and fashion-forward hair styling products, Rusk Being products are sure to intrigue
the hair product lover in all of us. Likewise, using imported
shampoos and conditioners from a tropical country when your climate is cold and temperate
is not such a good idea. Generally, these products are more expensive than their watered-down counterparts, but you can find a few
affordable pure silicone hair products (see below).