fredag, november 16, 2007

Svåra steg

30 november eller 1 december så ska Estilo Faixa ha en 2-timmarsshow på Sony Ericsons personalfest. Det är sex stycken som ska uppträda och Ezio och Meu kommer för att vara med och så ska ju självklart Renata vara med.
Det innebär att det finns tre platser kvar och eftersom vi får mycket pengar för den här showen så måste den vara riktigt bra. Vi har övat på nya koreografier ett tag nu och tills nästa torsdag ska Renata ha valt ut vilka tre som är mest redo för den showen.
Jessika och Helena är nog självklara eftersom de är väldigt duktiga och då återstår en plats.
Det vore skitroligt om jag fick följa med men just nu har jag inte ork att hoppas på något mer än det som jag vill allra allra mest just nu.
Fick ett besked idag som jag inte ville ha, men det innebär inte att det är över.

De tre nya koreografierna vi måste kunna går sådär för mig. En kan jag bra, den andra kan jag hyfsat och med lite övning fixar jag nog den med, men den tredje är katastrof. Jättesvår och jag får inte till skiten. Det gick lite bättre idag så vi får se om jag kan sätta den med. Men får jag inte ihop den så kan jag nog glömma den här showen.

Why oh why satte inte mina föräldrar mig i dansskola när jag var liten???


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer att bli du, det är jag säker på :) Känns inte som om det finns nånn annan som är bättre, du är ju skitduktig. får träna lite på den tredje hemma...

Anonym sa...

If there's no traffic it should take you about 20 or 30 minutes but traffic is pretty common and it could therefore take you at least an hour, a taxi to the airport should cost no more than 30 Egyptian pounds but some people will try to charge you as much as 200. This means that your Egyptian cotton sheets will be much softer to sleep on than your ordinary cotton sheets. Among Pakistan newspapers, the best-studied papers are not always those from the nation's capital.
Connector: i - Phone 5 features built-in wireless
syncing capabilities, inductive charging a la Palm Pre. Both
clutched and being clutched, she was driven to the safety of her home by the motorcyclists.


Here is my blog post ... egyptian newspapers