tisdag, november 20, 2007

Framtiden


Väldigt trött efter en lång dag. Eftersom Kalle har bilen denna veckan pga att han var hemma idag för ett litet möte vi hade inbokat så är jag utan och jag hade lite funderingar på hur jag enklast skulle ta mig till och från Z. Men underbara som de är så fick jag låna en bil och om ni sett någon susa omkring i en postbil sent ikväll så är det jag.

Saker och ting går framåt, det är riktigt spännande nu. Jag pendlar mellan hopp, förtvivlan, nervositet, upprymdhet och lite oro. Det blir många förändringar om allt går i lås, och om det skiter sig kommer det kännas. Jag är lite rädd för att vi inte kommer klara det, men samtidigt måste man ju kämpa för det man verkligen verkligen vill. Och våra föräldrar kommer ju stötta oss. Speciellt Kalles har kommit med ett helt otroligt erbjudande och det känns helt galet.
Det känns så sjukt att inom de närmsta dagarna så kommer framtiden att radikalt förändras.

Imorgon ska jag ut till gården igen. S fyller år och hon är så barnsligt glad över det så jag vill få henne att känna sig uppvaktad. Vi har köpt en fin present och jag ska baka en speciell tårta till henne.

Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig i sängen och titta på ett avsnitt av Greys innan det är dags att sova.

PUSS

11 kommentarer:

Anonym sa...

Men fan vad hemlig du är med det där..det är nästan störande ;)

Anonym sa...

Jag känner mig som killen i hipp hipp som tvungas, med förbundna ögon, gissa var han är nånstans när jag läser detta :P Måste gissa!

Är det babies? :D

Anonym sa...

Men.. vad spännande!

Anonym sa...

Jennie nyfiken också X) Och jag gillar raur's jämförelse ;D

Anonym sa...

ameh, man blir ju jättenyfiken nu ju! när berättar du vad det är för planer?

Linnéa sa...

haha ni är roliga..:) jag berättar när det är helt klart. men om det inte blir som jag vill så får vi se om jag säger nåt..;) nej då, jag berättar nog då. håll tummarna bara!

Anonym sa...

Men du, darling! Om det inte går i lås denna gång så kommer det fler tåg. Det vet du, eller hur?!.... Men jag vet hur det känns... att längta och vilja så förtvivlat och tyvärr så vet jag oxå hur det känns när det ej går i lås. Kanske första satsninegn är den bästa, men kanske inte. Kanske ännu bättre väntar runt hörnet. Men jag håller tummarna och följer striden med spänning.

Anonym sa...

... jag är nyfiken som ett as men det enda jag kan säga är att jag håller tummarna, tårna och allt jag kan hålla! ( trogen stalker )

Anonym sa...

berätta. glöm inte att jag är inne på avsnitt 8 på säsong 3 av PB... ;)

Anonym sa...

Är det någon förutom du, Kalle och föräldarna som vet vad alla dessa hemligheter är. Får vi nyfikna klasskompisar veta vad det är?INNAN JUL DÅ :)

Anonym sa...

Oh, du gör en så galet nyfiken. Värre änn värsta såpoperan de här ju : p
Sluta vara så hemlig ;>