fredag, november 23, 2007

Jigsaw

Idag klippte jag mig på Edmond igen eftersom ingen av frisörskolorna hade någon tid. Det blev väldigt fint och ganska kort, men det gör inget för nu får lockarna lite mer liv.
Nu börjar jag bli rätt ljushårig för det är inte så mycket av den mörkbruna färgen kvar. Har inte färgat håret sen i juni och det är hemskt med så brutal utväxt. Men jag får lida ett tag till. Två klippningar till sen är det nog borta.

På stan hälsade jag på min fina vän Maggi på hennes jobb och det var mysigt med en lite pratstund. Länge sen vi sågs tyvärr.
Köpte lite nödvändigheter och nya strumpbyxor, lila och jättesköna.

Jag är sjukt mätt efter att vi ätit tapas med Ninni och Mikael. Riktigt god mat och en trevlig kväll.

På vägen hem stannade vi på Videomix och hyrde film. Jag hyrde Saw 3 till mig själv som jag ska se snart. Mikael säger att den är totalt vidrig rakt igenom så mina förväntningar är HÖGA. Kalle vägrar se den.

Har nyss bränt två skivor till Lisas fest imorgon. En väldig blandning på musik och det är kul. Vi ska gå på Plysch på kvällen eftersom jag har två gratisbiljetter. Det ska tydligen vara rätt snobbigt men det kan ju vara kul att prova ett nytt ställe. Så trött på KB! Fast snart vill jag gå och dansa på Wonk, där är det alltid kul.



Fast mest av allt längtar jag efter mitt fina hus. Jag vill flytta in och möblera så fint så fint. Kaninerna kommer få bo ute och ha en massa gott gräs att äta och skutta omkring på. Kanske det finns möjlighet till en belgisk jätte...?
I sommar kommer vi kunna grilla varje kväll och sitta ute i trädgården och njuta. Jag vill sätta upp en hängmatta och plantera en massa blommor. Gud vad glad jag är över huset.
Kan knappt fatta det. Jag har velat så himla mycket men någonstans har det känts lite småomöjligt. Varför skulle vi vinna budgivningen, få lån osv.
GÖTT!
Och om vi bor i huset till påsk så kanske mamma och pappa ska komma ner och hälsa på. Det vore verkligen roligt! Då kan de ta med hundarna och vara med och pyssla och fixa med huset.





Hmmm kanske jag ska ta mitt finaste högtidspynt med mig när jag flyttar till hus? Den passar ypperligt bra till alla tillfällen; jul, påsk och midsommar. Bara att byta ut lappan på magen. Som original är den en påskprydnad så det står glad påsk på dockan.



Fin va? Jag har kommit på idén själv. Det jag tycker mest om med den är att dockan verkligen ser ut att vara död i ansiktet. Gulaktig färg och lite vindögd. Samt skotthål i huvudet.

Jag är verkligen världens roligaste.




Evelina, jag köpte lysen till cykeln idag!!!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Du baby! Det var verkligen på tiden :)

Nu ska jag vara en sur kärring och påminna dig om att huset skall besiktigas innan ni skriver kontrakt så flytta inte in än. lär dig av mina misstag så mår du bättre om det inte skulle bli något.... Puss o ha en mysig helg!

Linnéa sa...

eve: nu behöver vi inte vara rädda för polisen..:)
I know, men du vet hur det är. Det är ett steg till det är jag fullt medveten om.. men vi håller tummarna!!!!!

LolitaRegina sa...

TACK för alla tips om goda téer! Ska ta mig till en tebutik så snart lönen ramlar in! Har inte provat någon sort av de du rekommenderade, utom "Himlagott". Har du provat "Sörgårdste" från samma märke?

ps. nu har jag gjort som du och avslöjat mitt projektet på bloggen.. :) ds.

Anonym sa...

saw 3 är en riktig goding om man gillar de filmerna... jag tycker alla tre är hemskt härliga... :)
numera går ju fyran på bio också, man måste försöka se den också en dag kanske! :)

Anonym sa...

Saw tre är superbra ja tycker jag. Kladdig och fin :)

Anonym sa...

Saw 3 är inget man sitter o äter till precis.. ;P Fast Hostel tyckte jag var vidrigare.. Så vidrig att jag inte ens sett klart den Hu!

Anonym sa...

Älskar ditt högtidspynt!

Anonym sa...

Åh, vad kul med hus!! Jag vill också :D

Anonym sa...

The product, according to the brand, can be applied throughout the day on dry hair if one's hair is medium to very coarse. As natural products don't have any side-effects, you
can rest assured for healthy hair. When one thinks of
fungus, they don't generally associate it with the head or scalp, but the itching, burning scalp, rash or pimples on the scalp could very well be caused by a fungus, requiring antifungal shampoo to provide well needed relief to the symptoms.

Look into my site; hair products

Anonym sa...

Wash your curly hair at the very least two days in a week.
s Therapy Treatment line, which is a lightweight replenishing treatment that protects and maintains hair
condition. Generally, these products are more expensive than their watered-down counterparts, but you
can find a few affordable pure silicone hair products (see below).