torsdag, januari 17, 2013

Vinn biljetter till A BRAND NEW YOU-eventet!

I höstas hade Suzan en tävling där man kunde vinna biljetter till ett 4good-event i Malmö och jag hade turen att vinna! Det var en superhärlig och inspirerande kväll och jag fick träffa min idol Martina Haag! Nu är det dags för ett nytt event och även om jag vann förra gången och häromdagen vann träningstrosor från Rönisch inne hos Suzan så tar jag chansen och hoppas att jag vinner än en gång! Klicka in HÄR om ni också vill vara med och tävla.


Nu har du som bloggläsare chansen att vinna billjetter till 4good-eventet
”A BRAND NEW YOU” !
Plats: Malmö (Palladium)
Datum: 12:e februari
Tid: 18:30-21:15 (dörrarna öppnas 18)
”…….4good kväll – BRAND NEW YOU 2013

Vad lovar du dig själv inför ett nytt år? Att träna, sova, älska och skratta mer? Att tänka och göra helt nytt eller kanske bara lite annorlunda? All förändring börjar med dina tankar, tänker vi på 4good. Så, kom, peppas till nytänk och mer driv av Sveriges mest dansanta rallydrottning Tina Thörner, coachas till att äta grönare och må lite skönare av kostexperten & bästsäljande kokboksförfattaren Ulrika Davidsson. Hitta mer kraft och nyårsenergi med hjälp av SLOW-aktivisten Trine Grönlund och hör kvällens solskenshistoria – dansaren Annika Sjöö – berätta om hur hon tog sig från livets botten till att må toppen. Varmt välkommen till en kväll full av energi, möjlighetstänk och nytändning!”

Du har alltså nu chansen att vinna biljetter till denna fantastiska kväll med inspirerande föreläsningar, goodiebags och vin! Jag har varit på dessa events ett flertal gånger tidigare tillsammans med ett gäng glada tjejer och måste säga att det var mycket inspirerande, lärorikt och framförallt roligt!
Jag kommer att lotta ut 3 platser, för att vara med och tävla
om en plats (värde 495:-) så skriv ett inlägg på din blogg om eventet där du länkar till min blogg samt denna hemsida. Har du ingen blogg så går det bra att maila fem vänner och tipsa om tävlingen eller att lägga ut tipset på FB. Glöm inte att lämna en kopia till mig, alternativt skicka FB-länken.
Är du med och tävlar så lämna en kommenterar här med en
länk till ditt inlägg och gärna en liten motivering om varför du ska vinna.

Har du redan anmält dig till eventet så passa på att tävla om en biljett till en vän. Observera att denna utlottning endast gäller i Malmö den 12:e februari men för er som inte har möjlighet att ta er hit så finns föreläsningarna även i Stockholm och Göteborg, kolla hemsidan för mer info! Sista tävlingsdagen är torsdagen den 31:a januari!
LYCKA TILL!

Inga kommentarer: