söndag, januari 06, 2013

Den bistra sanningen...

När jag slutat jobbet idag kom Kalle och pojkarna och hämtade mig för att köra till Emporia. Jag skulle byta Craft-byxorna som jag fick två av i julklapp och Kalle fick ett presentkort på Levis Store som han skulle handla för.


Kalles mamma mötte oss där och det var verkligen stort och påkostat. Och väldigt planerat för att en barnfamilj ska kunna spendera en hel dag och massor av pengar..

Jag fyndade sjukt bra grejer på Stadium!


Långa, svarta löpartights, korta, lila/korallfärgade tights, löparväst i lila/korall, vätskebälte, sport-bh och en löparmössa.

Jag hade räknat ut att det skulle bli 700 kronor vilket byxorna jag skulle lämna kostade men till min stora förvåning och framförallt glädje fick jag 200 spänn tillbaka! KA-CHING!! Jag såg sen att ett par grejer var på rea men omärkta och så hade expediten glömt slå in mössan.

Men själva provandet var inte skoj, oj oj oj... Så tragiskt att låta det gå så långt! Jag känner att jag gått upp i vikt så jag vägde mig ikväll. 3 kilo mer än när jag vägde mig sist och 5 kilo mer än tidigare i höstas. Pinsamt.

Efter traumat i omklädningsrummet skulle vi äta och jag kände mest för lite sallad och en kopp vatten men bland alla hamburgare, vårrullar och kebaber köpte jag åtta bitar sushi.


Jag erkänner, jag är HOOKED!

Nu ska jag grina lite över min arma kropp som jag misshandlat så här och imorgon blir det en löptur!

4 kommentarer:

Ninni sa...

Jag vet precis vad du menar!! De sista två månaderna då främst under julen har jag helt förfallit!! Så tråkigt när man varit på god väg men jag ska försöka njuta av det som varit, tänka att kroppen mår bra av vila och ta nya tag!!

Ninni sa...

Fast jag tycker att du är fin precis så som du är!!

Jenny Shima sa...

Det är bara att ta nya tag. Min ofrivilliga paus från träningen gjorde mig också degig men det fixar jag till snabbt. Det kan du också göra:). Jag håller med Ninni också:).
Emporia är verkligen fint, när jag får ett jobb misstänker jag att jag kommer att lägga en del pengar där.

kattiiiiss sa...

Emporia är så ja...
Vi har till och med lyckats tappa bort bilen (och oss själva) där haha

Ha en fin måndag!