lördag, januari 12, 2013

Plockmat och makaroner

Har ni haft en bra fredag? Det har jag iallafall, mysigt jobbdag med pyssel och makronbak, sen storhandling för att slutligen komma hem till ett nystädat hem med doft av citron och jätteglada barn. Och ja, idag var det faktiskt så och ingen ironi!

Nemo fick välja fredagsmysmat och det blev, wait for it.......................

Falukorv och makaroner! Som pricken över i fick de sitta i tv-rummet och äta framför Peter Pan som vi har hyrt och det var succé. Leon satt tyst och still och åt och Nemo var så uppslukad av filmen att han glömde bort maten. Och när det var På Spåret var det min och Kalles tur att äta framför tv'n och vi valde lite festligare mat i form av små västerbottenostpajer, baconlindad sparris, babybel ost och crustader med champinjonstuvning. Mycket gott med lite rött vin till.

Tyvärr började jag att känna mig risig när jag var på Willys och det har blivit sämre under kvällen. Rinnande näsa, öm kropp och ont i halsen. Jag har legat i soffan framför två avsnitt av Dexter och imorgon ska jag ta en lång sovmorgon. Jag MÅSTE kurera mig i helgen för jag ska jobba sju dagar i streck med start på måndag och jag får inte vara sjuk och orkar inte vara halvsjuk.

Och så blir väl helgens löpning inställd, snyft...


Dålig bild men ni kanske kan skymta vårt nya soffbord? Eller, nytt är det väl inte direkt, snarare ett par hundra år men det är sjukt fint! Kalles pappa köpte det och sen gav han det till oss, så snällt!

1 kommentar:

Suzan sa...

Hoppas du inte blir sjuk! Kram!