lördag, januari 19, 2013

Ny sängkamrat & Mjölksyra

Igår kväll när jag gett kaninerna mat stod Tjabo och väntade på mig och ville med in. Nu gick han direkt och la sig i soffan och låg och vräkte sig hela kvällen. När vi skulle lägga oss var han inte alls sugen på att gå ut så han fick vara inne och en stund efter att vi lagt oss kom han och la sig i sängen och spann så högt att det var svårt att somna.


Jag tog en sväng till Skrylle efter jobbet idag och velade mellan 5 kilometer och sju kilometer. Jag tog mig i kragen och sa till mig själv att det var lika bra att köra på 7 kilometer när jag ändå var igång. Men fy i helvetes jävlar vad jobbig den slingan är. Mycket uppför och på slutet kommer de värsta mördarbackarna jag varit med om. Långa och branta och när man äntligen är uppe är det typ tre steg nerför och sen en likadan backe igen. Men det känns riktigt gött i benen och kroppen efteråt.


När jag Kom hem och hade duschat kollade jag ut för att ropa på Tjabo och då satt han utanför tvättstugedörren och väntade. Jag släppte in honom och efter lite mat fick han in och la sig i vår säng. Nu har han legat där i ett par timmar, på sidan och riktigt sträcker ut sig. Snacka om att ha fått smak på det goda livet..


Vi har ätit en jättegod middag och nu hoppas jag att barnen kan somna snart så det kan bli lite lugnt soffhäng och Dexter eller en film...

1 kommentar:

Jöns Marie sa...

Jag kan tänka mig att han vill vara inne hos er hellre snart, katter är ju verkligen livsnjutare! Mysigt med katt, saknar att ha katt här hemma.