torsdag, januari 17, 2013

Framsteg

Ikväll när Kalle gick ut och hämtade ved så kom Tjabo och ville komma in. Självklart fick han det och efter att ha varit i tvättstugan en stund bar jag in honom i tv-rummet och nu har han legat hos mig i soffan jättelänge. Han spinner, slickar på min hand, rullar runt och riktigt gosar ner sig bland de mjuka filtarna. Han somnar nästan emellanåt och nu spinner han och "trampar" och det gör väl katter när de mår bra. Klart att det är mycket mysigare inne i soffan bland lammullsplädar och filtar än ute i snön och minusgraderna. Han gick på låda för länge sen men har de senaste 5-6 åren varit utekatt så jag vet inte om han fattar att gå på låda nu? Det känns ju hemskt att släppa ut honom om han vill vara inne inatt men samtidigt vill jag INTE ha kattpiss någonstans i huset...


Jag har aldrig varit en kattmänniska men det är ju väldigt mysigt med en mjuk och go soffkompis så jag är kanske omvänd nu?


Nu har han brett ut sig och är på väg att somna...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alla katter föredrar att gå på låda. Det blir inga problem. Kan bli lite stök om man har fler än en katt men jag kan nästan lova att han kommer gå på lådan om du bara visar honom var den är. :)

Suzan sa...

Aww!!

Jenny Shima sa...

Han kommer att förstå hur det funkar med lådan. Det är ett väldigt bra tecken att han ligger och myser och trampar, det visar att han mår bra:).