söndag, september 13, 2009

Det har varit en fullspäckad fredag och lördag så idag tar vi det lugnt och myser här hemma. I fredags var det tjejmiddag hemma hos Elisa där vi fick smaskig Västerbottenostpaj, Ben&Jerrys och annat gott. Jag fick en oväntad födelsedagspresent, ett presentkort på Triangelns Kurbad och Spa! Så sjukt snälla vänner jag har, det ska bli underbart att få lyxa till det lite. Problemet är bara vad jag ska välja för behandling.

Men kvällens höjdpunkt var att min bästa vän och Nemos gudmor äntligen gick ut med att hon ska ha en bebis! Jag har vetat det länge och det är så svårt att hålla sig för att berätta när man är så glad. Så i mars ska Nemo få ett gudsyskon! Eller kanske en fru??


Jag och Nemo hade klätt upp oss och gjort oss fina, och Nemo var en liten ängel hela kvällen. Han verkar trivas med att vara ute på äventyr.


Igår hade vi en heldag med äventyr. Först var vi i Saxtorp och hälsade på familjen Ernhake. Cedric är så liten och söt! Jag trodde han och Nemo skulle vara jämnstora eftersom det bara skiljer 3,5 veckor mellan dem men Nemo var "mycket" större och tyngre. Man fattar inte riktigt hur snabbt de växer. Jag och Ninni tvivlar lite på om vi överhuvudtaget var med när dessa två bebisar skapades eftersom de är kopior av sina pappor.


Efter visiten i Saxtorp körde vi vidare till Södra Möinge och hälsade på Elin och David och kollade in deras fina hus. Sjukt mysigt och riktigt fint! Dit vill vi komma på en längre visit snart.
När vi kom hem var våra hemnycklar spårlöst försvunna. Vi letade och letade, det var kolmörkt och kallt och Nemo vaknade och skrek för han var hungrig. Men inga nycklar, de var borta. Som tur var så var fönstret på ovanvåningen öppet så Kalle kunde klättra in där. Sjukt drygt. Ingen aning om vart de kan ha tagit vägen. Jag låste och la dem i baksätet på bilen och sen har jag inte sett till dem.
Och idag är det en lugn och skön hemmadag. Vi har gått en promenad och jag har varit ute och fixat hos kaninerna. Imorgon börjar en ny vecka igen och planerna för den är BVC imorgon och Ystad på onsdag.

1 kommentar:

Linda sa...

Fina bilder på dig och Nemo!
Det sägs att bebisar ofta är lika sina pappor i början för att papporna ska förstå att det verkligen är de som är papporna. Att vi är mammorna är ju ganska självklart ;)