måndag, september 14, 2009

Just nu känner jag mig väldigt mainstream.. Ingen piercing och "vanlig" frisyr. Jag tänkte ju göra om min dermal men eftersom vi vill ha fler barn så kommer jag ju få ta ur den igen och då känns det onödigt att göra om den nu. Så jag har funderat på en fin pärla i näsvingen, eller en piercing i överläppen. Det har jag haft förut och trivdes i, kinderna älskade jag så jag kanske ska satsa på dem igen?

Vad tycker ni? Överläpp eller näsvinge? Kinderna kanske?


2005 var jag fullt utrustad

7 kommentarer:

schmut sa...

Varför kan du inte ha i dina piercings nu? Och varför inte en dermal även om du blir gravid? De behöver ju bara tas ut vid förlossningen.

Anonym sa...

Jag tycker du är fin som du är.
Och Linnéa, du kommer aldrig bli mainstream!!!!!

Puss/M

äppelblomman sa...

Jag tycker oxå att du är fin som du är nu! Men om du ska ha det någonstans så tycker jag under läppen!! Där tycker jag att det är snyggt!

Juristen sa...

Jag har lyckats!!!! Hon har blivit en mainstream....

Anonym sa...

Ja!!!! du kanske är egentligen som vi nästan ALLA andra.... alltså "mainstream" heheheheheh....
Nej, det är du inte och det kommer du aldrig att bli!!!
FAst man behöver inte har en massa piercings för att vara speciell, kan jag tycka... Det som gör dig unik är din sätt att vara, att tänka, din extrem tolerans och empati, oh! jag nästan glömde det... du är också otroligt kreativ och konstnärlig!!!
Puss & Kram.
Mercedes.

Lina sa...

Jag röstar för överläppen eller kinderna. Fast du är söt redan nu :-)

Marre sa...

Du är hur fin som helst både med och utan piercingar, jag tycker du ska ta kinderna om du ska pierca dig i gen. däremot undrar jag om du har tänkt på hur det kan gå i fall nemo grabbar tag i dina piercingar och drar ur dom...sånt kan hända ;)