torsdag, september 03, 2009

Igår var jag och Nemo i Malmö och shoppade tillsammans med Juristen. Det var en mycket trevlig och rolig dag och vi lunchade tillsammans med Maggi och en kollega till henne. Jag hittade allt jag var ute efter förutom ett brickbord som var alldeles för dyrt. Nästan 2000:- och jag har tänkt mig 600-700 kronor. Jag får leta vidare helt enkelt.

Nemo fick äntligen köpa sin kaninlampa och han köpte även en ny pyjamas med Barbapappa på Åhléns. De han har nu börjar bli för korta. Han ska mätas på måndag så det ska bli spännande att se hur mycket han växt på längden.



Nemo träffade ju som ni såg i förra inlägget Carolina Gynning igår också. Hon tyckte han var jättesöt och de snackade en stund innan vi gick vidare.

Men vilken tid det tar att shoppa med en bebis! Man måste leta hissar, toaletter, sätta sig och ge mat.. Men det gick superbra, Nemo är ju en supersnäll bebis.

Och inatt kom äntligen min vän Emmas lille pojke Vilmer till världen! Det är så roligt med alla kompisar som får bebisar!

4 kommentarer:

Lisa B sa...

Han har en avslappnad stil. ;)

Emmi sa...

alltså han är så HIMLA fin! han ser inte sådär nykläckt ut som en nyfödd bebis utan som en riktigt stilig bebis. bra att han redan har koll på stilen liksom.

Anonym sa...

Han är så förbannat jävla ap-söt er lilla Nemo! Åååh! Jag tror jag snor honom! :)

Maja sa...

Netto har vid 2 olika tillfällen haft ett skit snyggt brickbord! kolla på blocket.