torsdag, september 24, 2009

Alltså, snälla säg att någn mer kollade på Lyxfällan nyss?!!? Jag blev så upprörd på de två korkade idioterna som inte fattade nånting och inte verkade bry sig heller. Den vidriga bruden som bröt ihop för hon inte fick köra en flashig bil men sa inte så mycket om att huset höll på att ruttna sönder. Och vad fan spelar det för roll om man har en fin bil då man själv ser förjävlig ut och bara kan säga: Jag vet inte, det har jag inte tänkt på.

Och bara Coca-Cola och skräpmat. Det är så stereotypt så jag dör! Och om man tittade på dom och hur de bodde, deras inredning och vad de hade för prylar så var det ju så klockrent att ungen hette Kevin! Jag undrar vad de ska döpa den andra till, för det finns ju inget mer passande än just Kevin.

Jag har sett ett par avsnitt av Lyxfällan innan och de som varit med då har blivit sjukt tacksamma och gråtit och varit förtvivlade och verkligen kämpat och sen tackat sjukt mycket för all hjälp medan de här två pundhuvudena bara satt och var helt nollställda hela tiden. Reste sig inte ens upp när killarna som hjälpt dem och gett dem en årsförbrukning av mat på Lidl gick.

Nej fy fan, mina sympatier fick de inte.

10 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Vi satt och kollade och håller helt med. Tjejen verkade ju inte riktigt ha alla hästarna i stallet. Jag kan inte förstå hur man kan missköta sin ekonomi på det sättet.

Anonym sa...

nästa unge blir en Liam..

Mirijam sa...

http://linda-inmyownwords.blogspot.com/2009/09/lyxfallan.html

min kompis linda såg det. Tyvärr missade jag.

Dessi sa...

Missade Lyxfällan ikväll, men ska se det nu på TV3 Play nu bara för det ;)

Ida S sa...

Håller med dig fullständigt, dom två var ju bara korkade, och som du sa dom brydde sig inte om något, fattade nog inte vad pengar innebär. Jag och min sambo satt igår när det var när slutet och sa bara dom inte får något av charlie och mattias för det är dom fan inte värda. // Ida

Lena sa...

"Näää jag kommer nog sova lika skönt som vanligt. Jag menar så farlig kan det ju ändå inte vara". Ingen sympati från mig heller. Äckliga brud.

Mia sa...

Nä, fy fan vad vidrigt det var! Jag kollade också, men jag blev så upprörd att jag knappt kunde kolla klart. Någon annan borde ha fått hjälp istället för de där två var ju helt hjärndöda OCH otacksamma dessutom. Usch vad jag lider med deras barn..

Mirja sa...

jag satt också helt paff framför lyxfällan igår. helt otroligt hur puckad och likgiltig man kan vara. GRRRRRRRRRR!

Anonym sa...

Om det blir en flicka så är namnet givet: Cassandra!

Lisa S sa...

Tiffany, stephanie eller samantha kan nästa heta..om det blir en tjej.
Puss!

Lisa Gittan