tisdag, september 08, 2009

Jag och Nemo är nyss hemkomna från ett besök på Nova Lund. Nemo köpte inget även fast han såg en massa fina kläder, men jag köpte lite mer tjockiskläder på Gina Tricot. En tunika och ett par jeansleggings (!) i storlek XL(!!!). Fattar inte att jag skrev det där nyss men jaja, är man tjock så är man. Kläderna måste ju även vara amningsvänliga, dvs gå att dra ner över brösten, eller vara stora och lätta att ha ett linne under så man kan dra upp hela tröjan.

Vårt egentliga ärende var att hämta en drivrem till torktumlaren på Electrolux Home men när jag kommer dit meddelar gubben mig att den inte finns. Så jävla störigt att han inte kunde ringa och meddela det då han fick mitt nummer igår när vi pratade. Men så ringde han ett samtal och fick fatt i en iallafall som ska komma imorgon, så jag bad honom ringa mig när den kommit in.

Imorgon kommer min pappa hit efter att ha jobbat i Helsingborg måndag, tisdag och onsdag. Han skulle kommit redan i lördags egentligen men blev såklart sjuk så han ville inte smitta Nemo.

XL. Kan ni fatta???

5 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Så kan det bli men du blir säkert av med det. Igår hade vi sista gången på föräldrarutbildningen och vi är rätt nöjda även om jag inte vet om jag just kommer umgås med de andra.
Jag börjar känna mig väldigt rastlös jag tycker att bebisen kan komma nu så man får allt det där mysiga.

Lisa B sa...

De tänkte jag köpa förut, gillar dem! Mörka? Men jag skulle nog ha XXL :O

MiaMaria sa...

Ha ha ha!! Då är vi två tjockisar!! Jag tänkte oxå köpa nya kläder men jag väntar nog tills jag kan trycka ner mig i en L iaf för mitt mentala välbefinnande =)

Sofia sa...

För att lätta dig lite: De där tightsen är verkligen supersmå! Jag, normalt sett en 42-44 i byxor, har XXL. TVÅ X? Herregud..

Juristen sa...

Sluta nojja dig över din vikt, det blir så när man fött barn vettdu! Allt kan inte försvinna på en gång... Du har fått världens finaste son, va nöjd o stolt. Så nu vill jag inte läsa fler tjockisinlägg tack! Puss på dig!