tisdag, september 29, 2009

Tisdag idag då, och vi vet ju vad tisdagar numera betyder..

Att vi får störa oss så mycket vi vill!

Idag stör jag mig på:

  • Folk som skriver svåra statusrader på Facebook för att verka speciella och folk som vill ha medlidande och skriver hur synd det är dem, på ett seriöst patetiskt sätt.
  • När folk tar outfit-bilder och står inåt med fötterna, med benen böjda i en konstig vinkel och tittar snett ner. På varenda bild!
  • Folk som bara skriver och pratar om hur puttenuttigt allt är i deras förhållande. Kom igen, ingen svävar på moln HELA tiden. Det blir lite too much när allt är gulligull och underbart hela tiden.

Vad stör ni er på idag?

13 kommentarer:

erika sa...

Jag stör mig på att solen lyser så förbannat skarpt samtidigt som det blåser kallt. Man får ont i huvudet av solen och kallsvettas av vädret. Gah.

Mirja sa...

Hihi, det här roliga igen :) hmm, vad stör jag mig denna veckan på?!

Folk som ska pilla på alla frukterna i mataffären och sen ändå inte köpa något av det. suck.

Att paketen från Laredoute alltid tar sån SJUK lång tid att få hem.

Att true blood bara kommer en gång i veckan på teve. Vem orkar vänta en hel vecka på nytt avsnitt.

Folk som parkerar som små grisar på parkeringarna, antingen för snett eller för nära vita kanten att man inte får plats att utnyttja platsen brevid.

Att folk inte kan slänga soporna i gröna boxarna utan lämnar allt utanför och sen kommer djuren och sliter upp alla påsarna med delikata matrester så att det sen sprids sopor på hela gården. Fy fan!

Ska störa mig på massa saker till nästa tisdag så jag har ännu bättre störmoment att dela med mig av! :)

äppelblomman sa...

Jag stör mej på att jag har sådan jävla klåda på hela min kropp. Jag kliar snart sönder mej....

Anonym sa...

Jag stör mig på:
1) Anna Anka
2) att det regnar när jag är ledig
3) Anna Anka
4) Alla dessa lyckliga folk som skriver hur lyckliga de är och vilka underbara grejer de köper, bla. hus och sånt... men jag måste erkänna att jag kan bli lite avvis på dem... eftersom jag bor på en gamal och sliten 55 m2 leghenhet utan balkong...
5) Anna Anka och hennes äkliga gigantisk hus
6) mmmm lista kan bli hur lång som helst... jag sparar lite ilska till nästa tisdag.
Mercedes.

Emmi sa...

Jag har en tjej i klassen som kräver så otroligt mycket uppmärksamhet och damen i fråga är 24 år och ska mer än ofta påpeka att jag bara är 19 år och idag sa jag ifrån.

Hon började prata om att jag faktiskt var liten eftersom jag var BARA 19 år och att alla andra var SÅ mycket äldre och att jag inte upplevt samma vuxengrejer som dom hade, med sambo och att de har bott hem i från så mycket längre än mig och BLABLABLA.

Då försökte jag förklara på ett jävligt vänligt men bestämt sätt att det spelar ingen roll hur gammal man är utan man får gå efter personens erfarenheter och tog ett exempel om att en 40-åring kan vara jävligt omogen fast den är "vuxen" med barn och springer runt på krogen varje gång den får ledigt från barnen. Jag sa även att hon faktiskt inte vet vad jag upplevt i mina dagar och att även om jag kanske levt färre dagar än henne så kanske jag har hunnit med lika mycket som henne, för det vet ju inte hon.

Och då tyckte den här damen att jag blev tjurig, fast än jag inte ens var det, utan bara förklarade varför jag inte tyckte det var okej att hon påpekade i varje mening med underton om att jag är omogen.

Så idag stör jag mig på att jävligt många påstår att man är sur så fort man försöker förklara eller disskutera och förväntar sig att man bara ska hålla med hela tiden.

Hili sa...

ååååhh I love dessa inlägg.

Jag stör mig så klart fortfarande på dåliga parkeringar.
Jag stör mig på folk som ställer obegåvade frågor eller frågor som det inte finns en chans i världen att jag har svaret på.

på sega människor som inte kan kommer igång, om man ber dem om något så tar det några extra sekunder innan de gör något!

Jag HATAR folk som tror att dem är bättre än andra...

jag stör mig på "hemligaArne" folk som pratar i gåtor och inte säger rakt ut vad det är utan vill att man ska fiska lite i det innan dem berättar. Vill man inte berätta-Håll käft vill man berätta- Berätta
tack för mig!!!

MiaMaria sa...

Jag stör mig på att sätta mig i bilen och inse att bensinlampan lyser, jag tycker att bilar ALLTID bör vara fulltankade, eller iaf halvtankade!!

Jag stör mig sjukt mycket på alla hantverkare och den förra ägaren av vårt hus som inte gör ett skit. Renoveringen av våra felaktigt gjorda badrum verkar bara vara upp till mig att få gjort.

Jag stör mig på svärmor som byter kläder på Cedric om han ser för "tjejig" ut. Hon letar fram blåa och gröna kläder med "manliga" saker som verktyg och bilar på.

..och så stör jag mig på mig själv som inte kan finna ro i att vara hemma hela dagarna. Känner mig sjukt understimulerad, saknar att få använda min hjärna.

Åhh!! Och jag stör mig på Mikael på kvällarna när vi sitter framför TVn och han tror att han får kontrakturer om han har strumpor på sig. Han tar av dem och kastar iväg dem i vardagsrummet. Inte så att han tänker på att plocka upp dem när han går där ifrån eller dagen efter heller. Tillsist pallar jag inte längre så jag går muttrandes med dem till tvättkorgen.

Anonym sa...

Jag stör men på att det fortfarande är september. I september ska man INTE behöva skrapa rutorna på bilen ! /H

Emelie sa...

Jag stör mig på gränsen till vansinne på mina dumma dumma grannar som spikar, borrar, släpar möbler och kastar saker i golvet DYGNET RUNT och på dumma ÖBO som bara säger att de ingenting kan göra. Bajs.

Dessi sa...

Agree! Speciellt på den sista punkten.

Dessi sa...

Jag stör mig på en sak förresten.

Dit jag flyttat finns ingen pappersåtervinning o_O Det finns kompostering, glas, metallförpackningar men _inte_ för papper och kartong. Sjukt!

Juristen sa...

Jag stör mig på rika människor... Jag vill oxå va rik!

Jag stör mig på människor med fina, fancy hus med pool...
Jag vill oxå ha stort hus med pool!

Jag stör mig på människor som har kockar, städerskor och annat tjänstefolk... Jag vill oxå ha folk som passar upp mig!

Hhahahahahahah dagens i-landsproblem!!!

Sofie sa...

Jag vet att det är torsdag idag men jag måste bara få störa mig på mannen som åt chips i tysta avdelningen på tåget i går. Prassel prassel, och alla vet ju hur det låter när man äter chips. SUCK!