söndag, september 20, 2009

Hur mycket brukar 6 veckor gamla bebisar sova? Nemo vill alltid vara vaken. Han slumrar till nån stund då och då men det är ju inga längre naps han tar. Men han sover jättebra på nätterna och det är ju sjukt skönt. Han har precis somnat i min famn men det räcker väl att jag reser mig så är han vaken igen..

Nu ska vi se klart på Kommisarien och havet. Och störa ihjäl oss på dubbningarna.

7 kommentarer:

MiaMaria sa...

jag kollade oxå på kommisarien och havet, usch va hemska dubbningar!! och ändå var jag tvungen att kolla klart..

Jenny Shima sa...

Det är nog olika, Nemo får säkert den sömn han behöver på natten. Jag hoppas att vår bebis kommer att sova på natten så inte sömnen blir alltför störd men det blir som det blir. Nu bara längtar jag, 26 dagar kvar till BF.

Dubbning är sällan bra, det funkar nästan bara på tecknat.

schmut sa...

Vi hade en vaken modell. Alltid plirandes och om hon sov, så sov hon med öppna ögon.

Det blir nog bara till att gilla läget. Det är först när man märker att barnet blir permanent trött, grinigt och otröstligt som man måste tänka efter om man missat något.

Moa sa...

Känner du möjligtvis någon som kallas "raur" och gör dreads?

äppelblomman sa...

Det är nog upp till varje individ... Douglas sov hela första halvåret och Alfred var jämt vaken;-) Så jag hoppas att denna "nya" bebis kommer att sova mycket;-)!!

Linnéa sa...

jenny: ja han sover ju tydlien ordentligt men jag trodde bebisar skulle sova mer. men inatt sov han riktigt länge i sträck. duktig bebis. :)

moa: ja det gör jag, men jag tror inte hon gör dreads längre. du kan kolla in hennes blogg på http://hyresfemman.wordpress.com/.

Linda sa...

Vad skönt att han sover bra på nätterna! Det gjorde inte vår lilla gosse. Nätterna var verkligen pest och pina de första 6 månaderna... Man brukar väl säga att de små ska sova ca 14 -16 timmar per dygn om jag inte minns fel...