måndag, juni 30, 2008

Kan ni gissa vart jag är????






















I KÄTTBO!!!

Jag kom iväg vid 10 i förmiddags och var framme strax efter 18. Jag måste ju erkänna att jag inte riktigt (eller alls) höll hastighetsbegränsningarna på vägen. Mitt körkort hade snarare rykt flera gånger om.

Mamma och pappa hade ingen aning om att jag skulle komma så jag parkerade på grannens tomt och sen knackade jag på. Mammas min när hon öppnade var oslagbar. Det enda hon sa var:
- Ja men... Ja men... Ja men...

Pappa var på baksidan och målade ett fönster och han blev också mäkta förvånad när han fick se mig. Men de blev jätteglada och pappa byggde genast upp en fin hage till Musse och Hilde som fick äran att följa med på semester.

För ett par veckor sen när jag satt och kollade igenom mitt schema såg jag att jag bara hade ett pass på 10 dagar och det var på torsdag. Så det bytte jag bort och så kunde jag ta ut komp för nästa onsdag då vi har handledning. Så jag jobbar inte förrän nästnästa helg och ska vara här till onsdag nästa vecka. Det ska bli kanonväder och det ska bli underbart! Marie, Ellinor och Lotta är också här och i dagarna kommer min farbror och kusin hit också.

Friggeboden är klar, förutom elen, så där ska jag sova, uppe på loftet. Sjukt mysigt!

Nu ska jag snart sova, är så sjukt trött. Jobbat ca 50 timmar i helgen och sen kört bil 8 timmar idag. Nu ska jag njuta av min 10 dagar långa semester!

1 kommentar:

Anonym sa...

halloj linnea, hoppas du har det bra.
tänkte fråga dig som är mer van med blogger om du vet hur man lägger in en youtubefilm?
ha det!
/Manu